ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Αν ο Ντομινίκ βίαζε μια καμαριέρα στην Ελλάδα... 
1. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δε θα σχολίαζε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
2. Ο ΓΑΠ θα συνιστούσε ψυχραιμία και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ίσως συγκαλούσε και...καμιά σύσκεψη του υπουργικού αν δυσκόλευαν τα πράγματα. 
3. Το ξενοδοχείο -που ενδεχομένως θα aνήκε σε σύζυγο μεγαλοϋπουργού- με ανακοίνωση του θα άφηνε υπονοούμενα για το παρελθόν της ''αμαρτωλής καμαριέρας''. 
4. Τα κανάλια, όπου θα προσέτρεχε η άτυχη εργαζόμενη- θα φιλοξενούσαν στα παράθυρα τους:
α. έναν ψυχίατρο που με πλάγιο τρόπο θα εξερευνούσε το προφίλ της ''πολύπλοκης'' προσωπικότητας της. 
β. ένα δικηγόρο που μεγαλόστομα θα ανέφερε τις επιπτώσεις της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον μεγάλων ανδρών - συμμάχων της χώρας - υποψήφιων προέδρων της Γαλλίας. 
γ. έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ με ''αδιάσειστα'' στοιχεία εναντίον της μανιακής που κυνηγάει εκδικητικά τα αρσενικά λόγω ενός προηγούμενου χωρισμού κλπ κλπ κλπ. 
5. Η ελληνική αστυνομία, μέσω του προϊσταμένου της Παπουτσή, θα δήλωνε έκπληκτη και ότι θα διερευνήσει την υπόθεση αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται γελοία και φαιδρή. 
6. Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της θα προέκυπταν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις που αφορούν αδήλωτη και μαύρη εργασία (έναν καθηγητή αγγλικών που είχε παλιότερα για το γιο της). 

Εν τέλει :
α. Το ΣΔΟΕ απαγγέλλει κατηγορίες κατά της καμαριέρας για απόκρυψη φορολογικών στοιχείων.
β. Ο καθηγητής αγγλικών συλλαμβάνεται on camera για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. 
γ. Ο Παπανδρέου σφίγγει θερμά το χέρι του Ντομινίκ λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, ζητώντας του συγνώμη για την αναστάτωση.
δ. Εξερχόμενος κάνει δηλώσεις στα μέσα οπού μιλά για ακόμη μία επιτυχία της ελληνικής πολιτείας απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου, ''όπως όλοι παρακολουθήσαμε έκπληκτοι στις οθόνες μας''. 
ε. Ο Ντομινίκ συναντάται τελικά με την Άνγκελα στην μεγαλοπρεπή αίθουσα της καγκελαρίας, πιάνοντας της το μπούτι και σιγοψιθυρίζοντας της στο αφτί βρωμόλογα για το ερωτικό του πάθος... 
στ. Τέλος καλό, όλα καλά, το ΠΑΣΟΚ ενισχύει τα ποσοστά του σε επόμενη δημοσκόπηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]