ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Η κοινωνία και η οικονομία στην κόλαση

Η εικόνα της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού μοιάζει καθημερινά εδώ και ενάμιση χρόνο με θεατρικό θίασο, που περιφέρεται από το Κατάκωλο μέχρι τη Θεσσαλονίκη ανακοινώνοντας νέα «πατριωτικά» μέτρα, που οδηγούν ολοταχώς τους εργαζόμενους, το λαό αλλά και την οικονομία της χώρας στην κόλαση.
Το νέο χαράτσι στα ακίνητα, που ανακοίνωσε στη Θεσσαλονίκη η Κυβέρνηση και καλείται για μια ακόμα φορά να πληρώσει η εργατική οικογένεια και ο λαός, είναι μία ακόμα ομολογία για την πλήρη αποτυχία αυτής της πολιτικής.
Αυτή την Κυβέρνηση, παρά τα εκβιαστικά διλλήματα που επιχειρεί να θέσει στην κοινωνία και την ουσιαστική συναίνεση της ΝΔ ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη, δεν την εμπιστεύεται πλέον κανένας, εκτός από αυτούς που υπηρετεί, δηλαδή το κεφάλαιο τις τράπεζες και τους δανειστές.
Αυτή η Κυβέρνηση βρίσκεται σε σύγκρουση με τους εργαζόμενους και την κοινωνία και πρέπει μαζί με την πολιτική της να ανατραπεί.
Το Συνδικαλιστικό Κίνημα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και καλείται να δρομολογήσει γρήγορα έναν νέο αγωνιστικό βηματισμό. Οι πλειοψηφίες στα συνδικάτα πρέπει να εγκαταλείψουν την αδράνεια και τις αναστολές, προκειμένου το εργατικό κίνημα κάνοντας μια μεγάλη στροφή στον κόσμο, που εκπροσωπεί, να οργανώσει την εργατική και λαϊκή αντίσταση.
Τα συνδικάτα πρέπει τώρα να πρωτοστατήσουν να γιγαντωθεί το κίνημα αντίστασης και ανυπακοής απέναντι στα ανακυκλούμενα αδιέξοδα των εφαρμοζόμενων πολιτικών, να οργανώσουν πολύμορφες μαχητικές κινητοποιήσεις και δράσεις, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για μια θετική διέξοδο για τους εργαζόμενους, το λαό και τη χώρα.
12-09-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]