ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ)
Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

     Η  Αγωνιστική Συνεργασία- Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις με βαθιά θλίψη αποχαιρετούν το συνάδελφο και συναγωνιστή τους Θανάση Κουδούνη  καθηγητή Φιλόλογο στο 7ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου που έφυγε έξαφνα και πρόωρα από τη ζωή.
     Ο Θανάσης Κουδούνης ήταν πολύπλευρη προσωπικότητα, καθηγητής με ιδιαίτερες λογοτεχνικές ευαισθησίες και αναζητήσεις, ένας εξαιρετικός φιλόλογος. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Όλα τα χρόνια της εκπαιδευτικής του σταδιοδρομίας αγωνίστηκε με πάθος για ένα ποιοτικό Δημόσιο Σχολείο. Με το Θανάση δώσαμε μαζί πολλούς αγώνες. Για το δημόσιο σχολείο, για τον εκπαιδευτικό, για την κοινωνία γενικότερα. Πάντα στην πρώτη γραμμή. Μαζί πορευτήκαμε και την Τετάρτη 5 Οκτώβρη στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο, λίγες μέρες μετά τη συνταξιοδότησή του. Το τραγικό είναι όμως, ότι δεν υποψιαστήκαμε ότι αυτός ήταν ο επίλογος της κοινής μας πορείας. Πώς άλλωστε  να το φανταστούμε; Ήταν τόσο νέος και δυναμικός.
     Αποχαιρετούμε το συνάδελφο και σύντροφό μας Θανάση. Του λέμε ότι πάντα θα είναι μαζί μας. Σε όλους τους αγώνες, σε όλες τις πορείες για μια καλύτερη δημόσια παιδεία, για μια καλύτερη ζωή.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ)
Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]