ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Η ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ-ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ

Μια νέα ιστοσελίδα-ιστολόγιο ξεκινά το ταξίδι της στον κόσμο του διαδικτύου. http://synekde.wordpress.com

 Με πληροφόρηση για τα όσα συμβαίνουν στην εκπαίδευση της χώρας μας με έμφαση στη Δημόσια Δευτεροβάθμια συνιστώσα της - και όχι μόνο -, με αρθρογραφία και υλικό - συμβολή στους αγώνες του εκπαιδευτικού κινήματος.
Οι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ απαρτίστηκαν από τις παρατάξεις «Αγωνιστική Συνεργασία Καθηγητών», «Εργατική Αριστερά Εκπαιδευτικών» και «Κίνηση Εκπαιδευτικών ‘Δ. ΓΛΗΝΟΣ’». Επίσης στις ΣΕΚ συμμετέχουν ανένταχτοι αριστεροί καθηγητές και καθηγήτριες, καθώς και μια σειρά από τοπικά ενωτικά σχήματα που δημιουργήθηκαν από εκπαιδευτικούς που εργάζονται σε κάθε περιοχή. Η συλλογική μας ταυτότητα πήρε σάρκα και οστά μέσα από τον αδιάλειπτο αγώνα για μια καλύτερη εκπαίδευση σε μια καλύτερη κοινωνία.
Οι ΣΕΚ, ως συνεργασία διαφορετικών συνδικαλιστικών κινήσεων,  ευρύτερων τοπικών σχημάτων και ανεξάρτητων συνδικαλιστών του ευρύτερου χώρου της εκπαιδευτικής αριστεράς, αποτελούν ήδη ένα συγκροτημένο συνδικαλιστικό χώρο με ιδιαίτερη δυναμική και καθοριστικό ρόλο στο συνδικαλιστικό κίνημα των καθηγητών της Δ.Ε. Η διαρκής ενίσχυση της παρουσίας και της δυναμικής μας στον κλάδο είναι ένα αισιόδοξο στοιχείο, ταυτόχρονα όμως συνεπάγεται και μεγαλύτερες ευθύνες για την πορεία του συνδικαλιστικού μας κινήματος.
Επιλέγουμε σταθερά και ανυποχώρητα  το δρόμο της υπεράσπισης της δημόσιας και δωρεάν παιδείας και  της διασφάλισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Γι’ αυτό και κινούμαστε σταθερά κι ανυποχώρητα στο δρόμο της ενότητας και της κοινής δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]