ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ, 
ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
Σε μία εποχή που τα δύο κόμματα εξουσίας, προστατευμένα σε κλειστούς χώρους, προσπάθησαν με έκδηλη αμηχανία να αποκτήσουν κ νέου επαφή με τις τοπικές κοινωνίες, οι ανοιχτές προεκλογικές μας εκδηλώσεις ξεχείλιζαν από κόσμο, παλμό, ενθουσιασμό και αγωνιστικότητα.
Σε μία εποχή που τα κυρίαρχα ΜΜΕ έδωσαν άπλετο βήμα στους υπηρέτες τού μνημονίου, προβάλλοντας ακατάπαυστα τα εκβιαστικά τους διλλήματα και τον ανορθολογισμό τους , εμείς παρουσιάζαμε το προεκλογικό μας πρόγραμμα απευθείας στο λαό που ερχόταν με διάθεση να ακούσει και να μάθει.
Σε μία εποχή που αυτοί έχουν στο πλευρό τους τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και όλα τα «μεγάλα συμφέροντα», εμείς έχουμε στο πλευρό μας το δίκιο και την κοινωνία.
Η προεκλογική μας περίοδο, είχε αρχίσει νωρίς. Ίσως και να μην είχε σταματήσει ποτέ.
Θέλω όμως να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις πόλεις στις οποίες είχα την χαρά να περιοδεύσω.
Ήταν πολλές. Αλλά πολλές ήταν, και αυτές που αντικειμενικά, δεν πρόλαβα να επισκεφτώ. Ανοιχτό ραντεβού λοιπόν για συνάντηση με την Ημαθία, την Καστορία, τη Χίο, την Κόρινθο, την Πρέβεζα και άλλες πολλές.
Να ευχαριστήσω λοιπόν από καρδίας τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Να ευχαριστήσω με θέρμη τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ των τοπικών οργανώσεων, που έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους.
Ζητώντας κατανόηση αν παραλείψω κάτι, ευχαριστώ το Αγρίνιο, την πόλη όπου κάναμε την πρώτη ανοιχτή προεκλογική μας συγκέντρωση κι ας ήταν χειμώνας.
Ευχαριστώ την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.
Ευχαριστώ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Άργους που μέσα στην παγωνιά και τη νύχτα κολλούσαν ξανά και ξανά αφίσες της εκδήλωσης διότι τους τις έσκιζαν. Μία εκδήλωση που τίμησαν με την παρουσία τους ο Θ. Δρίτσας και ο Π. Κουρουπλής, γιατί δεν κατάφερα να παρευρεθώ.
Ευχαριστώ την Καβάλα, την Άρτα και την περιοχή Τούμπα Θεσσαλονίκης, που μας έδωσαν από νωρίς σαφή ένδειξη ότι κάτι μεγάλο γίνεται, κάτι σπουδαίο μας περιμένει.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Πύργου Ηλείας που μας καλοδέχτηκαν, τους συντρόφους και τις συντρόφισσες που μας φρόντισαν.
Ευχαριστώ τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Βόλου για τον παλμό που έδωσε στην εκδήλωσή μας.
Ευχαριστώ τη Λαμία. Ευχαριστώ τους πολίτες της Καλαμάτας, της Κρήτης και της Ξάνθης που μας απογείωσαν.
Ευχαριστώ τη Ρόδο που προσέφερε ό,τι καλύτερο διέθετε σε φιλοξενία και κόσμο.
Ευχαριστώ τον ΣΥΡΙΖΑ Μυτιλήνης, υπόδειγμα οργανωτικότητας, και τους κατοίκους του νησιού που μας αγκάλιασαν ένθερμα.
Ευχαριστώ τα Γιάννενα και τη Λάρισα για την ενθουσιώδη υποδοχή που μας επιφύλαξαν.
Ευχαριστώ τους κατοίκους της Πάτρας που ξεχείλισαν με την παρουσία τους την πλατεία Αγίου Γεωργίου και μετέτρεψαν την προεκλογική μας συγκέντρωση σε γιορτή.
Ευχαριστώ τους κατοίκους όλων των πόλεων από τις οποίες περάσαμε και μας αντάμειψαν με την καλή τους διάθεση. Την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Αίγιο, τις Σέρρες, την Αμαλιάδα, τον Εχίνο.
Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας φίλεψαν, στις στάσεις που κάναμε νύχτα, πάνω στις εθνικές οδούς, καθώς επιστρέφαμε. Ευχαριστούμε τη Θεσσαλονίκη που έστειλε ηχηρό μήνυμα. Ευχαριστούμε τους πολίτες των δήμων Αττικής.
Ευχαριστούμε τους πολίτες της Αθήνας που έκανε την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά.
Η επιτυχία των προεκλογικών μας εκδηλώσεων ήταν προϊόν του κόπου μας, των αγώνων μας, των πολιτικών μας θέσεων.
Η μεγάλη επιβράβευση θα προκύψει και από την κάλπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]