ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΘΕΜΑ: ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Το ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας κατά τη συνεδρίαση του στις 6-6-12 τοποθέτησε 29 υπεράριθμους εκπαιδευτικούς σε σύνολο 41 αιτήσεων. Με βάση το χρονοδιάγραμμα του ΠΥΣΔΕ καλούνται οι συνάδελφοι από 7-6-12 έως και 13-6-12 να υποβάλλουν αιτήσεις βελτίωσης, οριστικής τοποθέτησης, μετατεθέντων, υπεράριθμων περ. γ΄, επανελθόντων από το εξωτερικό. Με βάση τον πίνακα οργανικών κενών οι συνάδελφοι υποβάλλουν δήλωση στην  οποία αναγράφουν τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, όπου επιθυμούν να τοποθετηθούν. ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι συνάδελφοι μπορούν να δηλώσουν πέραν των καθορισμένων και πιθανά οργανικά κενά που θα προκύψουν κατά τη διαδικασία βελτίωσης θέσης. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τον πίνακα με τα μόρια εκπαιδευτικών που επισυνάπτεται.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Τις ημέρες  αυτές βιώνουμε την απόλυτη κατάρρευση του ΕΟΠΥΥ. Το σημερινό φαινόμενο της έλλειψης φαρμάκων για τους καρκινοπαθείς, παρόλο που είναι πολύ σοβαρό δεν αποτελεί παρά την κορυφή του παγόβουνου. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση της προέδρου των καρκινοπαθών: «Δεν φοβάμαι τον καρκίνο, τα καρκινώματα φοβάμαι…» Η ταλαιπωρία και φυσική εξόντωση χιλιάδων ασφαλισμένων αποτελούν ψιλά γράμματα για όσους αποφασίζουν για τις τύχες μας. Φαίνεται πώς για τους «σωτήρες» της πατρίδας δεν είμαστε τίποτε άλλο παρά αναλώσιμοι.  Το θέμα είναι πώς όλο και περισσότεροι  καταφεύγουμε σε μη συμβεβλημένους γιατρούς, νοσοκομεία και εργαστήρια, καταβάλλοντας από το πενιχρό μας εισόδημα τα έξοδα των εξετάσεων και της ενδεχόμενης νοσηλείας.
Παράλληλα οι εκπαιδευτικοί που είχαν το «θάρρος» να υποβάλλουν τη φορολογική τους δήλωση κινδυνεύουν να πάθουν  «εγκεφαλικό» διαπιστώνοντας το μέγεθος του φόρου που καλούνται να πληρώσουν. Ένα απλό παράδειγμα:
Ζευγάρι εκπαιδευτικών με 2 ή 3 παιδιά καλείται να πληρώσει φόρο από 1500 έως 3000 ευρώ!!!
Είναι προφανές ότι η εξόντωση των εργαζόμενων συνεχίζεται με κάθε τρόπο!!! Το βαρέλι τελικά δεν έχει πάτο… Από εμάς εξαρτάται να μπει φραγμός στην καταστροφική αυτή πολιτική!

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΔΗΣ  ΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Κιν. 6977513534 – nekordis@yahoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]