ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Σύντροφοι και φίλοι, 
Σε αυτές τις εκλογές πετύχαμε μιά πρώτη σπουδαία νίκη , καταφέραμε και ενσωματώσαμε σε απόλυτο βαθμό δυνάμεις προοδευτικές που παραδοσιακά αποτέλεσαν τον βασικό συστατικό ιστό των εξελίξεων στον πολιτικό χάρτη της χώρας μας.
Ο Πολιτικός Χάρτης βάσει του οποίου, και μέσα στα όρια του οποίου κινιέται η ελληνική εργατική τάξη άλλαξε, και μετακινήθηκε αριστερότερα απο ποτέ,τώρα πλέον μπορούμε να παίξουμε μπάλα στα δικά μας χωράφια, με τους δικούς μας όρους, να αλλαξουμε αποτελεσματικά την ζωή των δικών μας ανθρώπων.
Σε αυτές τις εκλογές αποκρυσταλλώθηκε πεντακάθαρα ότι 1)ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τον κόρμο ,την κύρια πολιτική επιλογή των μη προνομιούχων ελλήνων - της εργατικής τάξης (αποτελέσματα Β Αθηνων + Β Πειραιά)
2) Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί την κυρίαρχη πολιτική επιλογή της νέας γενειάς,
3) Οτι αρχίζει και ξεκαθαρίζει μια πλατειά ριζοσπαστική αριστερή συμμαχία στην κοινωνία που αταλάντευτα και χωρίς να καταλαβαίνει απο εκβιασμούς , και ψευτοδιληματα, απορίπτει μνημόνια , ευρωλιτότητες ,και δίχνει διάθεση να παλέψει για την ανατροπή.
Για να γίνουν όμως αυτά πράξη , και να οδηγηθεί ο λαος στην τελική νίκη πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ αύριο ,να ξεκινήσει διαδικασίες μετασχηματοποίησης και απο μετωπο οργανωσεων να αποκτήσει χαρακτήρα ενιαίο αριστερού κόμματος της εργατικής τάξης που στην βάση ενος σοσιαλιστικού μεταβατικού προγράμματος θα επιδιώξει την ανατροπή του καπιταλιστικού συστήματος .
Πρέπει με γρήγορες διαδικασίες αυτοοργάνωσης να ενσωματώσουμε στο εσωτερικό μας , και να τις καταστήσουμε πολιτικά ενεργούς όλους εκείνους τους πολιτες που μας στήριξαν εκλογικά.
Κανένας συμβιβασμος με τις δυνάμεις εκείνες που στιριξαν τις λογικές των μνημονίων.
Οργανώσεις Συριζα παντού στις γειτονιές , στα σχολειά στα ΤΕΙ και στα Πανεπιστήμα, σε ολους τους εργασιακούς χώρους , και στον ΑΠΟΔΗΜΟ Ελληνισμο,γιατι μονο με αυτήν την μέθοδο θα
χτίζουμε την σοσιαλιστική κοινωνία του αυριο.
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]