ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


MEGA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!
Στο MEGA των μνημονίων , σήμερα10-6-12, αποφάσισαν να πείσουν το λαό, δια της φιλοσοφικής ενόρασης , και της ιστορικής πείρας.
Προσέτρεξε προς τούτο πρόθυμα , ένας άγνωστος, και γραφικός κατά τα άλλα, αναπληρωτής καθηγητής πολιτικής επιστήμης Νίκος Μαρατζίδης, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι:
1.     Ο ΣΥΡΙΖΑ ως νέο κόμμα εξουσίας , πρέπει να μείνει για κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη , στην αντιπολίτευση για να ωριμάσει κυβερνητικά. Ως τόσο να επιβάλλονται στο λαό οι βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων , φυσικά , από τους έμπειρους που μας έριξαν στα δόντια του ΔΝΤ και της τρόικα....
2.     "Η καταγγελία του μνημονίου υποκρύπτει απώτερο σχέδιο πολιτειακής αλλαγής! Εφόσον θα είμαστε εκτός Ευρώπης, θα είναι εύκολη η εγκαθίδρυση λαϊκής δημοκρατίας αφού κανείς δε θα ασχολείται με αυτήν τη χώρα που θα έχει γίνει Σομαλία της Ευρώπης. Έτσι ακροδεξιές και ακροαριστερές ομάδες θα βγούνε παγανιά κι όποιον πάρει ο Χάρος..."
3.     Ως αντίστοιχο ιστορικό παράδειγμα νέου κόμματος , που έφερε την καταστροφή στη χώρα του αλλά και σ’ όλη την Ευρώπη, υπέδειξε το κόμμα του Χίτλερ – ναι του Χίτλερ! – στην αρχή της δεκαετίας του 1930.
Θα περίμενε κανείς ότι , τουλάχιστον στο τελευταίο, κάποιος από τους δυο τηλεπαρουσιαστές (Χασαπόπουλος -Αναγνωστάκης ) , κάτι      θα έλεγε… Δεν είπαν τίποτα.                                                    
Είναι φανερό ότι έχουν περιέλθει σε απελπισία!!!
Μόνο που «η απελπισία είναι φόβος χωρίς ελπίδα»                  ( Καρτέσιος).
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]