ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Αθήνα 13.09.2012

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
             adedy1@adedy.gr
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 208

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε, σε συνεννόηση με τη Γ.Σ.Ε.Ε. να προχωρήσει σε 24ωρη Πανελλαδική Γενική Απεργία στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012.
          Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο Τομέα μαζί με τους εργαζόμενους στον Ιδιωτικό Τομέα είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά στα βάρβαρα μέτρα μείωσης των συντάξεων και των μισθών, ισοπέδωσης των εργασιακών σχέσεων αλλά και των άμεσων ή έμμεσων απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα  που απαιτεί η Τρόικα και αδυνατεί να «αρνηθεί» η Συγκυβέρνηση δημιουργώντας έτσι τετελεσμένα όσον αφορά τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους και τη μετατροπή της χώρας σε Ζώνη φθηνής και χωρίς δικαιώματα εργασίας.
          Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. είχε προειδοποιήσει ότι η πολιτική της σκληρής και μονόπλευρης λιτότητας στοχεύει στην πλήρη ισοπέδωση της εργασίας, της κοινωνικής ασφάλισης και με τελικό στόχο στην εκποίηση του Δημόσιου πλούτου της χώρας.
          Οι εργαζόμενοι στον Ιδιωτικό και στον Δημόσιο Τομέα δίνουν τον κοινό αγώνα την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη 2012 με στόχο την ανατροπή των πολιτικών του μνημονίου και προειδοποιούν ότι μαζί με την κοινωνία θα συνεχίσουν να μάχονται ως την τελική απέλαση της Τρόικας και των ακραίων νεοφιλελεύθερων πολιτικών της. Είναι μια μάχη που οφείλουμε να τη δώσουμε όχι μόνο για τα δικαιώματα μας αλλά και για τα δικαιώματα της επόμενης γενιάς.


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]