ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ


Ο τρικομματικός Ερντογάν της Ελλάδας συνεχίζει να καταστρέφει τις ζωές μας. Με νέους εξοντωτικούς φόρους στη κατοικία, μας μετατρέπουν σε ενοικιαστές στα ίδια μας τα σπίτια,  ετοιμάζουν κατασχέσεις ακόμη και πρώτης κατοικίας,  ενώ ετοιμάζουν την οριστική κατεδάφιση-μείωση των συντάξεων.
Πρωτοφανής είναι η επίθεση που δέχεται ο κλάδος. Οι σχεδιαζόμενες υποχρεωτικές μετακινήσεις, διαθεσιμότητες και απολύσεις χιλιάδων συναδέλφων, αποτελούν το πρώτο βήμα μιας καλά σχεδιασμένης επίθεσης με στόχο τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και ΚΑΘΕ εργασιακού δικαιώματος, μέχρι την πλήρη άρση της μονιμότητας.
Συναδέλφισσα, συνάδελφε
Αυτό το όργιο αντιλαϊκού παροξυσμού δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί εάν η συγκυβέρνηση δεν είχε πρόθυμους αρωγούς τις συνδικαλιστικές της παρατάξεις.  Η επίκληση της δήθεν ανεξαρτησίας τους αποτελεί ύβρη στη συνείδηση όλων των συναδέλφων. 
Αλήθεια, πόσα νυν και πρώην στελέχη της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ  στελεχώνουν σήμερα θέσεις της διοίκησης και ετοιμάζονται να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από υποχρεωτικές μετακινήσεις, διαθεσιμότητες και απολύσεις συναδέλφων;
Αλήθεια, γιατί στο Δ.Σ. της  ΟΛΜΕ τα στελέχη της ΔΑΚΕ δεν αναδεικνύουν το θέμα των απολύσεων και αναπαράγουν τη «στάχτη στα μάτια»- επικοινωνιακή πολιτική του Υπουργείου;
Συναδέλφισσα, συνάδελφε
Το πελατειακό καθεστώς που συντηρούσε τις κυβερνητικές παρατάξεις κατέρρευσε. Μόνη τους ελπίδα, η δική μας απάθεια. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Οι εκλογές για την Ομοσπονδία  είναι μια ακόμη ευκαιρία να στείλουμε ένα μήνυμα στον τρικομματικό Βεζύρη και στους συνδικαλιστικούς του παρατρεχάμενους:
Καμία υποχρεωτική μετακίνηση, καμία διαθεσιμότητα , καμία απόλυση συναδέλφου.
Όχι στον ανδραποδισμό του κλάδου και της χώρας.
Κάτω η πολιτική της συγκυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, που διαλύει τις ζωές μας και τα όνειρα των παιδιών μας και των μαθητών μας.
Συνάδελφοι/ισσες,
Ας κάνουμε το θυμό και το φόβο, μήνυμα ελπίδας.
Δεν θα συνυπογράψουμε, με την ίδια μας την ψήφο, την απόλυσή μας και τη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης.



ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]