ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της απόφασης της Κυβέρνησης «περί άρσης της επιστράτευσης των καθηγητών» και με διαρροές στον Τύπο επαναφέρεται το «όπλο» της πολιτικής επιστράτευσης, προκειμένου να μην γίνουν απεργιακές κινητοποιήσεις στο χώρο της εκπαίδευσης.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει στον ελληνικό λαό και στους εργαζόμενους τη συνεχιζόμενη, από την πλευρά της Κυβέρνησης, τακτική της κατάργησης -ουσιαστικά- του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της απεργίας, με επίκληση, δήθεν, της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος.
Η Κυβέρνηση έχει επανειλημμένως χρησιμοποιήσει τα τελευταία δυο χρόνια αυτή την τακτική με σκοπό να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων που αντιδρούν στην εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική.
Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει ότι οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για συνέχιση της αυταρχικής αυτής πολιτικής θα βρουν απέναντι όλους τους εργαζόμενους του Δημοσίου και όλες τις συνδικαλιστικές Οργανώσεις. Είμαστε αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε με τους αγώνες μας αυτούς τους σχεδιασμούς.




Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]