Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      

Αιγάλεω 11-1-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Θεμα: Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ .

Καλούνται οι καθηγητές της Β’ ΕΛΜΕ σε Γενική Συνέλευση , την Τρίτη 21 Γενάρη 2013 στο 90 Γυμνάσιο Αιγάλεω (Ψαρών και Ιερά Οδός έναντι LIDL) στις 13:30.
          Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1)    Εισήγηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ.
2)   Πρόγραμμα δράσης και κινητοποιήσεων.
3)   Αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας.

Συνάδελφισσες,συνάδελφοι
   Η νέα χρονιά ξεκινά με κυρίαρχο ζήτημα τις διαθεσιμότητες- απολύσεις εκπαιδευτικών. Σε 70 μέρες και συγκεκριμένα στις 22 Μαρτίου 2014  που λήγει το οκτάμηνο της διαθεσιμότητας, 445 εκπαιδευτικοί που δεν καλύπτονται μέχρι τώρα από τις  προκηρύξεις των 1400 θέσεων θα οδηγηθούν σε απόλυση!  Παράλληλα έχουμε την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να επιβάλλει σε όλα τα σχολεία την «αυτοαξιολόγηση» της σχολικής μονάδας που αποτελεί το έναυσμα για την ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και το πρόσχημα για την κατηγοριοποίηση των σχολείων, την ακόμα μεγαλύτερη συρρίκνωση των εργασιακών και μισθολογικών μας δικαιωμάτων και την απόλυση χιλιάδων εκπαιδευτικών!  Οι εξελίξεις αυτές  επιβάλλουν την οργάνωση μεγάλων συντονισμένων αγώνων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής! Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παρέμβουμε αποφασιστικά και δυναμικά για την υπεράσπιση του δικαιώματος στη δουλειά, στη μόρφωση στη ζωή! Γι’ αυτό η παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕΟ Πρόεδρος


Νεκτάριος Κορδής
     


          Ο Γεν. Γραμματέας


           Ανδρέας Σταθόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου