ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Ο.Λ.Μ.Ε.
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
FAX: 210 33 11 338
e-mail:olme@otenet.gr                                                Αθήνα, 12/1/15


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ


Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  καταγγέλλει τις αδιαφανείς διαδικασίες που υιοθετήθηκαν σε όλη τη διαδικασία των μετατάξεων από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με βάση το ν. 4172/13 άρθρ. 85 παρ. 11 και συνεχίστηκαν στην 209304/Ε1/22-12-2014 υπουργική απόφαση:
Οι υποψήφιοι δήλωναν τα μόρια με υπεύθυνη δήλωσή τους και δεν έγινε κανένας έλεγχος από την υπηρεσία.
Το Υπουργείο Παιδείας δεν έχει δημοσιοποιήσει μέχρι σήμερα τα μόρια των εκπαιδευτικών παρά τις επανειλημμένες δεσμεύσεις της πολιτικής του ηγεσίες προς την ΟΛΜΕ.
Τα κενά και τα πλεονάσματα προσδιορίστηκαν από μονοπρόσωπα όργανα: Διευθυντές Εκπαίδευσης, Περιφερειακούς Διευθυντές, Υπουργό Παιδείας
Οι μετατάξεις έγιναν από το γραφείο του Υπουργού Παιδείας και όχι από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.
Ζητάμε την άμεση δημοσιοποίηση των πινάκων με τα μόρια και την ικανοποίηση όλων των ενστάσεων με βάση αυτούς τους πίνακες.



Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ σας ενημερώνει ότι η απεργία – αποχή του κλάδου από την υλοποίηση όλων των διαδικασιών για την αξιολόγηση και την αυτοαξιολόγηση, συνεχίζεται.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα, υλοποιώντας σχετική απόφαση του ΔΣ κατέθεσαν σήμερα, Δευτέρα 12/1/14, στις 9 π.μ. στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, μήνυση κατά των Υπουργών Παιδείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της υπεξαίρεσης, με αίτημα να επανέλθει η μισθοδοσία των 85 εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα στους οποίους έχει γίνει παράνομη περικοπή μισθού από τις 22 / 03 / 2014, χωρίς, από την άλλη μεριά, να εκδοθεί ποτέ διαπιστωτική πράξη απόλυσης.
Ακολουθεί το περιεχόμενο της μήνυσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]