ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

‘’ Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Γ Ι Α Τ Η Ν Ε Ι Δ Ι Κ Η Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Η ’’
Εν όψει των εκλογών της 25/01/2015 και λαμβάνοντας υπόψιν τη συρρίκνωση / διάλυση συνολικά της εκπαίδευσης, ιδιαίτερα δε της ειδικής εκπαίδευσης τα τελευταία χρόνια, εξαιτίας των μνημονιακών επιλογών της συγκυβέρνησης ΝΔ/ΠΑΣΟΚ , 
Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε..
..όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς, εκπαιδευτικούς και γενικότερα εμπλεκόμενους και μη, στην ειδική εκπαίδευση, σε συζήτηση/ανοιχτό διάλογο για τα προβλήματα της ειδικής εκπαίδευσης και τη διαμόρφωση πρότασης διαχείρισης/επίλυσης αυτών .
Κεντρική ομιλήτρια η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών κ. Φωτίου Θεανώ και συμμετέχοντες ομιλητές η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθηνών κ. Κατριβάνου Βασιλική και η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Πειραιώς κ. Βαμβακά Ευγενία. Θα κληθούν επίσης να μιλήσουν εκπρόσωποι των Δ.Σ. επιστημονικών συλλόγων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης.
Η λειτουργία των δομών της ειδικής εκπαίδευσης, αποτελεί φυσικό δικαίωμα των κοινωνιών και απαρέγκλιτη υποχρέωση των πολιτειακών θεσμών. Ο ‘’λόγος’’ μας εδώ, αποτελεί το υλικό για το χτίσιμο και τη συνέχιση λειτουργίας της ειδικής εκπαίδευσης ως δημόσιας και δωρεάν εκπαίδευσης.
Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 18/01/2015 στις 11.30 π.μ σε αίθουσα της εφημερίδας «Εποχή» στην οδό Βλαχαβά 11 στον τρίτο όροφο (κάθετος οδού Αθηνάς πλησίον σταθμού του μετρό Μοναστηράκι) .
Η συντονιστική επιτροπή μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ
Αρβανίτης Δημήτρης (Γραμματέας Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)
Κατσιβέλης Βασίλης (Διευθυντής ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω)
Κορδής Νεκτάριος (Πρόεδρος Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας)
Ναούμης Γεώργιος (Αντιπρόεδρος ΕΝΕΛΕΑ ,Γ. Γραμματέας Ε.ΕΚ.ΤΕ.Γ)
Πανταζοπούλου Μαρία (Προϊσταμένη ΚΕΔΔΥ Β΄ Αθήνας)
Σμυρνιώτης Δημήτρης (Διευθυντής ΤΕΕ ΕΑ Ίλιον)
Σπηλιώπουλος Πολυχρόνης (Διευθυντής Ειδικού Δημοτικού Αιγάλεω)
Σταθοπούλου Αγάθη (Διδάκτωρ ειδικής αγωγής, στέλεχος ΚΕΔΔΥ Β΄ Αθήνας)
Τζουβελέκης Παναγιώτης (Εργοθεραπευτής ΕΕΕΕΚ Αγ. Δημητρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]