Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημέρωση για τη διαδικασία των αποσπάσεων Δ.Ε. 2015

Ενημέρωση για τη διαδικασία των αποσπάσεων Δ.Ε.  2015
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Καλό μήνα και καλή σχολική χρονιά!
   Σχετικά με τη διαδικασία των αποσπάσεων σας ενημερώνουμε τα εξής:
1.     Η ειδική τριμελής επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών συγκροτήθηκε αλλά δεν είχε φθάσει μέχρι σήμερα το μεσημέρι η έγκριση για το αίτημα εξαίρεσης από την απαγόρευση υπηρεσιακών μεταβολών.
2.     Σε περίπτωση που η έγκριση φθάσει αύριο Τετάρτη το ΚΥΣΔΕ θα συνεδριάσει άμεσα για τη συζήτηση επί των γενικών αποσπάσεων και την ανακοίνωσή τους μετά την υπογραφή από την αρμόδια υπουργό.
3.     Οι ενεργές αιτήσεις απόσπασης είναι 4870. Είναι προφανές ότι αφού μιλάμε για την Α΄ κύρια φάση αποσπάσεων, η αποδέσμευση των εκπαιδευτικών θα πρέπει να γίνει άμεσα!
4.     Εξάλλου για να γίνει ουσιαστική επικαιροποίηση των κενών για προσλήψεις αναπληρωτών θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις, να γίνουν συνολικά οι τοποθετήσεις σε ΠΥΣΕ/ΠΥΣΠΕ και στη συνέχεια να ζητηθούν τα εναπομείναντα κενά.
Αθήνα 1/9/2015
Νεκτάριος Κορδής

Αιρετό Μέλος του ΚΥΣΔΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου