ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας κ.Κορδή...Ευτυχώς το ΚΥΣΔΕ νοιάζεται για τους συναδέλφους εκπ/κούς που έχουν τις οργανικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακρυά από τον τόπο συμφερόντων τους και έδωσε έστω και τελευταία στιγμή τη β΄φάση των αποσπάσεων,ενώ το ΚΥΣΠΕ περιμένει κι εγώ δεν ξέρω τι αφήνοντας όμηρους τους εκπ/κούς, κυρίως των ειδικοτήτων, στην οδυνηρή αναμονή επικαλούμενο τα εκατοντάδες κενά της εκπ/σης ενώ την ίδια στιγμή γίνονται 137 αποσπάσεις σε ομοσπονδίες που καλύφθηκαν και με εκπ/κούς της Α/βάθμιας....Τι να πει κανείς? Σ'αυτές τις τόσο δύσκολες οικονομικά συγκυρίες να αφήνουμε τα παιδιά μας και να φεύγουμε στα νησιά ή σε απομακρυσμένες περιοχές περιμένοντας τι....κι ενώ θα ζούμε με την προσμονή της β΄φάσης να διαπιστώνουμε ότι στα κενά που επιβεβαιωμένα υπάρχουν στους τόπους συμφερόντων μας τοποθετούνται αναπληρωτές με πολύ μικρότερη προϋπηρεσία από μας,,,,μπράβο σε όλους αυτούς που με την ψήφο μας βρίσκονται στις θέσεις των εκπροσώπων των δίκαιων αιτημάτων μας και απλώς ακούν...και μας αγνοούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε αύριο θα πάω να ψηφίσω, όχι απλά με βαριά καρδιά αλλά με μια μεγάλη πίκρα και μετά από επιμονή των γονιών μου που από φοιτητές έδωσαν αγώνες για αυτήν την ελπίδα και που σήμερα ακόμα, μεγάλοι άνθρωποι συνεχίζουν για να μη γίνει παρένθεση αυτή η ελπίδα ζωής που μας λές. Όμως εγώ τι ελπίδα ζωής να έχω που είμαι ο μόνος έλληνας που ζω με 20 εκ. λεπτό έντερο και με ιατρική παρακολούθηση και η πολιτεία με στέλνει 200 χιλ. μακριά από τους γιατρούς μου.Προφανώς το 67% δεν είναι αρκετό. Και κάτι άλλο: τα κενά έχω την εντύπωση ότι μαγειρεύονται, γιατί πώς αλλιώς να εξηγήσω ότι στις 8/9 κενά σε ΠΕ19-20 ΠΥΣΔΕ Ηλείας ήταν 10 και στις 10/9 αναρτήσατε πίνακα με 19 κενά? Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ Β. ΦΑΣΗΣ.ΚΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bottom Ad [Post Page]