Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ .

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      

Αιγάλεω 26-11-2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Θεμα: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ .

Καλούνται οι καθηγητές της Β’ ΕΛΜΕ σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση , την Τρίτη 1 Δεκέμβρη 2015 στο 90 Γυμνάσιο Αιγάλεω (Ψαρών και Ιερά Οδός έναντι LIDL) στις 10:30. Τη συγκεκριμένη μέρα οι σχολικές μονάδες ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ  αφού υπάρχει άδεια για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στη ΓΣ.
          Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1)    Απολογισμός του Δ.Σ για τη Συνδικαλιστική περίοδο 2014-2015.
2)   Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
3)   Συζήτηση για τις τρέχουσες εκπαιδευτικές εξελίξεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της Γενικής Απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ στις 3 Δεκέμβρη οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνουν τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στα γραφεία της ΕΛΜΕ από τις 08:30- 20:00

Συνάδελφισσες,συνάδελφοι
 Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου γίνονται  σε μια κρίσιμη στιγμή για  το δημόσιο σχολείο και τους εκπαιδευτικούς. Τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τη Δημόσια εκπαίδευση καθιστούν ΑΝΑΓΚΑΙΑ τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας στο σωματείο. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να παρέμβουμε αποφασιστικά και δυναμικά για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας μας. Γι’ αυτό η παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕΟ Πρόεδρος


Νεκτάριος Κορδής
     


          Ο Γεν. Γραμματέας


           Κατερίνα Νομίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου