Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Θεματολογία της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ στις 29/7/2016

           Ενημερωτικό του αιρετού στο  ΚΥΣΔΕ
           Νεκτάριου Κορδή
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο  των
Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Θέμα: Θεματολογία της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ στις 29/7/2016  

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,     

   Την Παρασκευή 29  Ιουλίου θα συνεδριάσει το ΚΥΣΔΕ με τα εξής θέματα:
1.      Αναγνώριση προϋπηρεσίας ομογενούς εκπαιδευτικού.
2.      Εξέταση διαφόρων θεμάτων σχετικά με τις αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έτους 2016.
3.      Αμοιβαίες μεταθέσεις εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έτους 2016.
4.      Εξέταση ενστάσεων εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ16/ΤΕ16 (ΜΟΥΣΙΚΗΣ) επί των μεταθέσεων σε Μουσικά Σχολεία έτους 2016.
5.      Εξέταση αιτήσεων μετάταξης εκπαιδευτικών από κλάδο σε κλάδο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων στη Δ/θμια Εκπ/ση., από την Εκκλησιαστική στη Δ/θμια Εκπ/ση  και από την τριτοβάθμια (Μέλος Ε.Τ.Ε.Π.) στη Δ/θμια Εκπ/ση.
6.      Αποδεσμεύσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη: α) στην ειδική αγωγή και β) στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.
7.      Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για ένταξη από προσωποπαγή θέση σε κενή οργανική θέση του ίδιου κλάδου.

      Μέχρι τη Δευτέρα 1 Αυγούστου  θα ολοκληρωθούν οι αποσπάσεις σε φορείς και τα Πανεπιστήμια. Οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ προσδιορίζονται για τα τέλη της επόμενης εβδομάδας.
  
Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς  χαιρετισμούς
Αθήνα 28/7/2016 


Νεκτάριος Κορδής,
αιρετό τακτ. μέλος του ΚΥΣΔΕ
(τηλ.: 6977513534,6931211545
ηλ. δ/νση:  nekordis@yahoo.gr

  Άκης Λουκάς   
  αιρετό αναπλ. μέλος του ΚΥΣΔΕ   
 ( τηλ.:6974320189, 
ηλ.δ/νση: loukasevangelos@gmail.comεκλεγμένων  με το ψηφοδέλτιο  των

Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου