Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ) ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΩΝ  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ
(ΣΥΝΕΚ)    ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε  θερμά όλους τους συναδέλφους και  τις συναδέλφισσες, που έλαβαν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων στα υπηρεσιακά συμβούλια (ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ), ενισχύοντας με τη συμμετοχή τους το θεσμό των αιρετών.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε  όλους και όλες που στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, παρά τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες που δεχθήκαμε από άλλες παρατάξεις αλλά και τις αποχωρήσεις στελεχών μας, εκτίμησαν το έργο μας και τη στάση μας στο Υπηρεσιακά συμβούλια, έδωσαν την ψήφο τους στις ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΚ) αναδεικνύοντας τη πρώτη δύναμη στη Γ΄ Αθήνας  στο ΠΥΣΔΕ με ποσοστό 29%, στο ΑΠΥΣΔΕ με ποσοστό 24,5% και στο ΚΥΣΔΕ με ποσοστό 24,7%. Οι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ   ( ΣΥΝΕΚ) για μία ακόμη φορά εξέλεξαν αιρετό εκπρόσωπο στο ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας, στο  ΑΠΥΣΔΕ Αττικής αλλά και στο ΚΥΣΔΕ.
Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων που ανέδειξαν τις ΣΥΝΕΚ σε δεύτερη δύναμη πανελλαδικά – με αιρετούς εκπροσώπους στο ΚΥΣΔΕ, σε 8 ΑΠΥΣΔΕ και σε 38 ΠΥΣΔΕ -  είναι ταυτόχρονα για εμάς ισχυρό μήνυμα και εντολή για τη συνέχιση του αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και του δημόσιου σχολείου, με βάση τις διακηρυγμένες θέσεις της παράταξης και του κλάδου.


9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ ΔΥΤ. ΑΘΗΝΑΣ
                                                                         
                                                      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου