ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Θάνατος στους λαϊκιστές!
Ανανδρανιστάκης Γ.     Η ΑΥΓΗ
Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2012
Να τελειώνουμε με τον λαϊκισμό, να πούμε επιτέλους την αλήθεια! Διαμαρτύρονται οι πολύτεκνοι, επειδή λέει το κράτος αντιμετωπίζει τα παιδιά τους ως τεκμήρια προς φορολόγηση. Εντάξει, τα παιδιά μπορεί να μην είναι τεκμήρια, η διαδικασία όμως που παράγει τα παιδιά είναι και παραείναι. Αν μέσα στην κρίση, μέσα στη φτώχεια, μέσα στην πείνα, μέσα στην έλλειψη φαρμάκων δύνασαι ακόμη να προβαίνεις στη γενετήσια πράξη, τούτο είναι τρανή απόδειξη ότι καλοτρώς, καλοπίνεις, καλοπερνάς. Για να το πούμε χυδαϊστί, αν μέσα σ’ αυτό τον ορυμαγδό σου σηκώνεται ακόμη, αυτό είναι ακαταμάχητο τεκμήριο ότι έχεις καβάτζα λεφτά στην Ελβετία, στη Λιβερία, στα Κέιμαν, εκτός κι αν τα έχεις κρύψει σάτυρε στο στρώμα για να πάλλονται κάθε φορά που επιδίδεσαι στις ακολασίες σου. Το άλλος γ… και άλλος πληρώνει, πέθανε μαζί με τη Σοβιετική Ένωση!
Κορυβαντιούν επίσης οι λαϊκιστές, επειδή κόβεται το επίδομα μετακίνησης των νεφροπαθών, τα χρήματα δηλαδή που ξοδεύουν για να πάνε στην αιμοκάθαρση. Καταρχάς και σύμφωνα πάντοτε με τα ρεπορτάζ του Mega, όλοι οι νεφροπαθείς είναι μαϊμούδες, μπορούν άρα να πηγαίνουν στα νοσοκομεία πηδώντας από δέντρο σε δέντρο. Κι αν δεν τους αρέσουν τα δέντρα, να πάρουν το μετρό, το τραμ, τον προαστιακό, τόσες μίζες μας έδωσε ο Μπόμπολας, να μην κάνουμε και καμιά φιλανθρωπία; Αλλά ξέρετε γιατί το θέλουνε το επίδομα οι νεφροπαθείς; Για να παίρνουνε ραδιοταξί και να πουλάνε μούρη στους γείτονες: «άλα της λιμουζίνα ο Νώντας, άλα της και σοφέρ ο Νώντας».
Το τελευταίο που ξεσήκωσε τους λαϊκιστές ήταν το εξαιρετικό αίτημα της τρόικας να αδειάσουν τα νησιά με λιγότερους από 150 κατοίκους. Πάει ο κάθε πικραμένος, ο κάθε εκκεντρικός, το κάθε ψώνιο στις βραχονησίδες και πρέπει να του στέλνουμε καράβια, να του στέλνουμε φάρμακα, να στέλνουμε ελικόπτερα να τον κουβαλήσουν άμα γκρεμοτσακιστεί. Ναι, αντιτείνουν οι λαϊκιστές, μπορεί να είναι λιγοστοί οι κάτοικοι των νησιών, φυλάνε όμως τα σύνορα. Σιγά τη φύλαξη. Εδώ δεν μπόρεσαν οι 300 του Λεωνίδα να σταματήσουν τους Πέρσες, θα σταματήσουν οι 50 γριές τους Τούρκους; Ούτε τη Σιλά δεν μπορούνε να σταματήσουν, όχι τον Ερντογάν. Και στο φινάλε, αν θέλουνε ντε και καλά νησί, ας πάνε στο Manhattan Inland να πίνουν μαργκερίτες στο Plaza με την Κάρι Μπράντσο.
Κι ο Γούντι Άλεν άλλωστε για το Manhattan έκανε ταινία, δεν έκανε για τους Λειψούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]