ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Για αγώνα- αντίσταση – ανατροπή
Για την Υγεία- την Παιδεία- την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Η οικονομική και κοινωνική καταστροφή του λαού και της χώρας μας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η ανεργία, η συρρίκνωση μισθών και συντάξεων, η αβάσταχτη φορολεηλασία, το χτύπημα στοιχειωδών εργασιακών δικαιωμάτων, η συρρίκνωση και  ιδιωτικοποίηση  των κοινωνικών δομών και ιδιαίτερα της υγείας-περίθαλψης, της παιδείας, η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και ζωτικών κοινωνικών αγαθών, συμπληρώνονται με μαζικές απολύσεις στο δημόσιο. Ποινικοποιούν κάθε αγώνα των εργαζομένων και εντείνουν τον αυταρχισμό και την καταστολή δημοκρατικών κινητοποιήσεων και έχουν μετατρέψει το Ελληνικό Σύνταγμα σε κουρελόχαρτο βάζοντας αέρα στα πανιά του νεοναζιστικού φασιστικού μορφώματος.
Με ψεύτικα και παραπλανητικά επιχειρήματα που εκτοξεύουν καθημερινά από τα δικά τους μέσα μαζικής εξαπάτησης, προσπαθούν μάταια να μας πείσουν ότι όλα γίνονται δήθεν για τη « σωτηρία» μας. Ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την πλήρη υποταγή και υπακοή στις εντολές της Τρόϊκας και της Μέρκελ. Ως πότε θα ανεχόμαστε να μας μετατρέπουν σε αντικείμενα, να αποφασίζουν και να εκτελούν ότι πιο παράλογο,  ότι πιο αντιλαϊκό, ότι πιο αντιαναπτυξιακό μέτρο  επιβάλλει η τρόικα ;
Ως πότε θα ανεχόμαστε την ουσιαστική διάλυση του κράτους και της πατρίδας μας αφού χωρίς λαϊκή και κρατική κυριαρχία δεν θα υπάρχουν κοινωνικά και δημοκρατικά δικαιώματα;
Φτάνει πια! Είναι πλέον επιτακτικό το καθήκον του μαζικού λαϊκού κινήματος να σηκώσει ανάστημα και όλοι μαζί να αποκρούσουμε την επίθεση και να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Για το λόγο αυτό εμείς τα σωματεία των εργαζομένων της περιοχής Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας  και Χαϊδαρίου σας καλούμε σε αγωνιστική-αντιστασιακή  σύσκεψη για αγώνα και προγραμματισμό της δράσης μας.
ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΦΛΕΦΑΡΗ 2014  στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας (Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]