ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

                                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ!
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!
ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

Έπειτα από τέσσερα χρόνια δολοφονικών, μνημονιακών πολιτικών, η χώρα μας βρίσκεται σε κατάσταση κατάρρευσης και αποσύνθεσης, προκειμένου να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και να φορτωθούν τα βάρη της κρίσης στους εργαζόμενους. Σε αυτήν την στρατηγική της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας που επιβάλλεται με τον πιο βίαιο τρόπο στην περίπτωση της Ελλάδας, κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζει η γερμανική κυβέρνηση και οι επιλογές της. Η Μέρκελ, ως επικεφαλής αυτής της κυβέρνησης, εκφράζει το πιο σκληρό και αντιδραστικό κομμάτι του κεφαλαίου, που επιδιώκει να μετατρέψει την περιφέρεια της ευρωζώνης σε αποικία χρέους και ανέργων. Το αποτέλεσμα αυτών των χυδαίων, ληστρικών και ακραία νεοφιλελεύθερων πολιτικών έχει προκαλέσει κοινωνικό «ολοκαύτωμα» στη χώρα μας: ανεργία πάνω από 30%, ισοπεδωμένο δημόσιο σύστημα υγείας, υποσιτισμένα παιδιά, «λουκέτα» σε σχολεία, ξεπούλημα των «φιλέτων» του Δημοσίου, διαθεσιμότητες-απολύσεις, κατάθλιψη, εκτίναξη των αυτοκτονιών, κατάρρευση του κοινωνικού ιστού….
Και μέσα σε αυτό το σκηνικό της φρίκης έρχεται η καταστροφική για τον τόπο κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να «στήσει» φιέστες για την δήθεν «επιτυχία» του προγράμματος-σοκ που εφαρμόζεται στην χώρα μας με επίτιμη προσκεκλημένη την επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης, που έχει επιβάλλει την πολιτική της πιο βάρβαρης λιτότητας, ως την κυρίαρχη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η πολιτική όμως της λιτότητας πρέπει να ανατραπεί, εδώ και τώρα, ως όρος κυριολεκτικής επιβίωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων. Γι’ αυτό και η Μέρκελ αλλά και οι ντόπιοι υπερασπιστές των πολιτικών της – Σαμαράς, Βενιζέλος και τα λοιπά νεοφιλελεύθερα «απολιθώματα- είναι ανεπιθύμητοι και πρέπει να φύγουν. Και θα φύγουν! Θα τους διώξει ο λαός, ο οποίος είναι και ο μόνος που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για την, τόσο αναγκαία για τον τόπο, προοδευτική ανατροπή.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΤΙΣ 11/04/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00!

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]