Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Β΄ΕΛΜΕ

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      
Αιγάλεω 23-6-2014
ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
   Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας οργανώνει  τα σεμινάρια επιμόρφωσης Διευθυντών των σχολείων της Δευτεροβάθμιας, για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών στη Γ΄Αθήνας . 
   Για άλλη μια φορά οι Περιφερειακοί Διευθυντές και Διευθυντές Εκπαίδευσης, τα στελέχη εκπαίδευσης, εναντιώνονται στις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, καλώντας τους Διευθυντές των Σχολείων  σε σεμινάρια, «στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης».
Τα σεμινάρια θα γίνουν στις 24 και 25 Ιουνίου στις 9 το πρωί, στο 4ο  Γυμνάσιο Χαϊδαρίου για τα σχολεία του Χαϊδαρίου και της Αγίας Βαρβάρας και στις 26 και 30 Ιουνίου στις 9 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω για τα σχολεία του Αιγάλεω.  
   Το Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής αποφάσισε να εμποδίσει την πραγματοποίηση των σεμιναρίων της ντροπής. Με βάση τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας ενεργοποιεί όλες τις απαραίτητες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την ακύρωση των σεμιναρίων αυτών 
Συνεπώς, το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ  προκηρύσσει  τρίωρες στάσεις εργασίας για τις παραπάνω ημερομηνίες τις τρείς πρώτες ώρες, δηλαδή 8 έως 11 το πρωί και επιπλέον η  ΟΛΜΕ κηρύσσει συμπληρωματικές τρίωρες στάσεις 11 έως 2 το μεσημέρι, τις ίδιες ημέρες. Οι διπλές στάσεις εργασίας διευκολύνουν τους Διευθυντές των σχολείων να μην συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά. Η πρώτη τρίωρη στάση, 8-11 το πρωί, για όλες τις ημέρες των σεμιναρίων, απευθύνεται στους συναδέλφους που θα παραστούν έξω από τους χώρους υλοποίησης των σεμιναρίων. 
   Η Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής καλεί: 
• Όλους τους συναδέλφους/ισσες Διευθυντές των σχολείων να υλοποιήσουν την απόφαση της ΕΛΜΕ για στάσεις εργασίας και να μην παραστούν στα σεμινάρια αυτά. Αυτό πράττουν οι Διευθυντές σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας σε όλη τη χώρα. 
• Όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για την ακύρωση των σεμιναρίων, ξεκινώντας από την πρώτη μέρα, ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 8.00 πμ στο 4ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου και την Πέμπτη 26 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 8:00 στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω.
Όλοι μαζί ακυρώνουμε κάθε προσπάθεια  εφαρμογής της Αξιολόγησης!
Όλοι μαζί βάζουμε φραγμό στα καταστροφικά σχέδια για τη διάλυση του Δημόσιου Σχολείου!        
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Ο Πρόεδρος

Νεκτάριος Κορδής

Ο Γεν. Γραμματέας

Συμεών Νικολαΐδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου