ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



Ενημερωτικό του αιρετού στο  ΚΥΣΔΕ
          Νεκτάριου Κορδή
εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο  των
Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων
Θέμα: Διαδικασίες Αποσπάσεων  Εκπαιδευτικών 2014
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
   Σχετικά με τη  συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ που έγινε στις 23 Αυγούστου σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:
  1. Συζητήθηκαν 248 αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών Δ.Ε. που αιτούνται την ένταξή τους σε ειδική κατηγορία μετάθεσης. Από αυτές 160 αναφέρονται σε ασθένειες και 88 σε πολύτεκνους.
  2. Σχετικά με τις αποσπάσεις σε ΣΜΕΑΕ υποβλήθηκαν συνολικά 222 αιτήσεις. Εξ αυτών 96 αιτήσεις δεν πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις. Οι ενεργές αιτήσεις είναι 109, 16 με εξειδίκευση Braille και 1 στην Ε.Ν.Γ. Τα Λειτουργικά κενά σε  ΣΜΕΑΕ είναι συνολικά 1324. Τελικά αποσπώνται 80 εκπαιδευτικοί σε ΣΜΕΑΕ χωρίς εξειδίκευση, 1 με εξειδίκευση BRAILLE και 1 με εξειδίκευση στην Ε.Ν.Γ.  Παραμένουν σε εκκρεμότητα οι αποσπάσεις σε ΚΕΔΔΥ αφού θα υπάρξει συνεξέταση με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στον κλάδο ΠΕ11. Τα λειτουργικά κενά των ΚΕΔΔΥ για τους κλάδους ΠΕ02, 03 και ΠΕ11 είναι συνολικά 102.  
  3. Σχετικά με τις αποσπάσεις σε Καλλιτεχνικά σχολεία υποβλήθηκαν συνολικά 134 αιτήσεις. Εξ αυτών 106 αφορούν εκπ/κους ειδικοτήτων γενικής παιδείας και 28 εκπαιδευτικών καλλιτεχνικών ειδικοτήτων. Συνολικά 32 αιτήσεις πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και υπάρχουν κενά της ειδικότητας στα αντίστοιχα Καλλιτεχνικά Σχολεία. Τα λειτουργικά κενά των Καλλιτεχνικών Σχολείων είναι συνολικά 16. Τελικά αποσπώνται 9 εκπαιδευτικοί, ενώ για τα άλλα κενά δεν υπήρξαν αιτήσεις.
  4. Σχετικά με τις αποσπάσεις σε Μουσικά σχολεία υποβλήθηκαν συνολικά 448  αιτήσεις εκπαιδευτικών γενικών ειδικοτήτων. Εξ αυτών 186 αιτήσεις πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις και υπάρχουν κενά της ειδικότητας στα αντίστοιχα Μουσικά Σχολεία. Τα λειτουργικά κενά των Μουσικών Σχολείων είναι συνολικά 136. Τελικά αποσπώνται 77 εκπαιδευτικοί ενώ για τα άλλα κενά δεν υπήρξαν αιτήσεις. Αναμένεται η υπογραφή του υπουργού επί των προτάσεων αυτών και οι τελικές ανακοινώσεις.
  5. Αύριο θα συνεχιστεί η συζήτηση για τις αποσπάσεις κατά προτεραιότητα, τις αμφισβητούμενες της γενικής και τις αμοιβαίες μεταθέσεις.
  6. Τα λειτουργικά κενά θα μας δοθούν(;) αύριο το πρωί με την προοπτική οι αποσπάσεις να γίνουν την Τετάρτη 27 Αυγούστου! Παρά τις όποιες αντιξοότητες θα παλέψουμε για να ικανοποιηθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός αιτήσεων.
Αθήνα 25/8/2014



Νεκτάριος Κορδής,
αιρετό τακτ. μέλος του ΚΥΣΔΕ
(τηλ.: 6977513534,6984517453
ηλ. δ/νση:  nekordis@yahoo.gr)


Βίκυ Αναγνώστη,
αιρετό αναπληρ. μέλος του ΚΥΣΔΕ
(τηλ.: 6979778287,
ηλ.δ/νση:vanagnosti@gmail.com)



εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο  των  Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων

1 σχόλιο:

  1. Τελικά αποσπώνται 80 εκπαιδευτικοί σε ΣΜΕΑΕ χωρίς εξειδίκευση, 1 με εξειδίκευση BRAILLE και 1 με εξειδίκευση στην Ε.Ν.Γ.

    χωρίς εξειδίκευση;;; τότε πως αποσπώνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bottom Ad [Post Page]