Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΚ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
Α΄ Β΄  Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

   Οι  ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ  Δυτικής Αθήνας  καταγγέλλουν τη ‘‘Διοίκηση” της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄  Αθήνας διότι παρεμβαίνει - ως μη όφειλε βέβαια -  στην εκλογική διαδικασία των Υπηρεσιακών εκλογών της 5ης Νοέμβρη 2014, πριμοδοτώντας απροκάλυπτα συγκεκριμένη παράταξη και υποψήφιο.

   Πιο συγκεκριμένα στις 30 Οκτώβρη 2014 με αποστολέα το πρωτόκολλο της Γ΄Αθήνας mail: protokollo@cdseda.att;sch.gr  εστάλη ηλεκτρονικό μήνυμα με 221 αποδέκτες με θέμα : «Καταγής Παναγιώτης» και με επισύναψη προσωπικής επιστολής του υποψηφίου αιρετού ΚΥΣΔΕ & ΠΥΣΔΕ προς τα σχολεία της Γ΄ Αθήνας!

   Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός να χρησιμοποιείται  ο Διοικητικός Μηχανισμός της ΔΔΕ Γ΄ Αθήνας  για να αποστέλλονται σε σχολεία έντυπα παρατάξεων και υποψηφίων.  Η ενέργεια αυτή αποτελεί ευθεία παρέμβαση της Διοίκησης στην εκλογική διαδικασία για τις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

H “Διοίκηση”  θα πρέπει να κατανοήσει κάποτε ότι ο διοικητικός μηχανισμός δεν είναι παραταξιακό «τιμάριο» και κομματικό φέουδο κανενός!

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης Νοέμβρη στέλνοντας μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής και γκρεμίζοντας τα απομεινάρια του κυβερνητικού συνδικαλισμού!   
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Α΄ Β΄  Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου