Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΚΥΣΔΕ

Η Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ χαιρετίζει τους χιλιάδες συναδέλφους εκπαιδευτικούς που με την ψήφο τους στις εκλογές της 5-11-2014 προχώρησαν στη μεγάλη ανατροπή, φέρνοντας τις δυνάμεις των ΣΥΝΕΚ στην πρώτη θέση (25,5%) και εκλέγοντας παντού, σε όλη την επικράτεια, αιρετούς εκπροσώπους του κλάδου από τα ψηφοδέλτιά της.
Στο ΚΥΣΔΕ θα συνεχίσουμε και μετά την επανεκλογή μας να λειτουργούμε με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της αντικειμενικότητας και της διαφάνειας, και θα βρεθούμε πάλι στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των συναδέλφων, σε άμεση συνεργασία με τα συνδικαλιστικά όργανα.Οι εκπαιδευτικοί, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα από την ΟΛΜΕ και τις ΕΛΜΕ, για την ανατροπή αυτής της βάρβαρης αλλά συνάμα επικίνδυνης και καταστροφικής για το μέλλον του τόπου πολιτικής.
Νεκτάριος Κορδής
Αιρετό μέλος του ΚΥΣΔΕ

1 σχόλιο:

  1. Νεκτάριε, μπορείς να αναρτήσεις και τα συγκεντρωτικά πανελλαδικά αποτελέσματα των παρατάξεων για το ΚΥΣΔΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή