Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Αθήνα, 25-8-2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
για τη μη κύρωση των πινάκων συντονιστών εκπαίδευσης εξωτερικού

Οι αιρετοί του ΚΥΣΠΕ και του ΚΥΣΔΕ καταγγέλλουμε την πρωτοφανή, στα εκπαιδευτικά χρονικά,ενέργεια του Υπουργού Παιδείας κ. Μπαλτά, ο οποίος αντί να κυρώσει τους πίνακες και των 11 (έντεκα) συντονιστικών γραφείων,  όπως του υποβλήθηκαν από το Συμβούλιο Επιλογής, προχωρά, σύμφωνα με ενημέρωση του αρμόδιου τμήματος, εντελώς αυθαίρετα στην κύρωση μόνο των 6 (έξι), και σε απόφαση τοποθέτησης μόνο για τα δύο συντονιστικά γραφεία της Γερμανίας (Μόναχο και Βερολίνο).
Η ενέργεια αυτή είναι πέρα και έξω από  κάθε νομιμότητα, θίγει βάναυσα το θεσμό των Συμβουλίων Επιλογής, καθώς και τους 250, περίπου, συναδέλφους που πήραν μέρος στη διαδικασία.
Ως αιρετοί καλούμε τη Δ.Ο.Ε. και την Ο.Λ.Μ.Ε.  να παρέμβουν  άμεσα, έτσι ώστε ο Υπουργός Παιδείας να σεβαστεί τη νομιμότητα και τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων.


ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΠΕ

Μπράτης Δημήτρης

Παληγιάννης Βασίλειος


ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΚΥΣΔΕ

Πεππές Δημήτρης, 

Νεκτάριος Κορδής,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου