Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ

Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την απώλεια του Χρήστου Φιρτινίδη.
 Από τα νεανικά του χρόνια υπήρξε μάχιμο μέλος του φοιτητικού κινήματος στην Πάτρα την περίοδο 1978-1980 και πάλεψε για την ανατροπή του νόμου 815.
 Ιδρυτικό μέλος της ΕΛΜΕ Θήρας, πρόεδρος επί σειρά ετών στην ΕΛΜΕ μας, αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Κυκλάδων, στο ΑΠΥΣΔΕ Νοτίου και αναπληρωματικός αιρετός στο ΚΥΣΔΕ  υπήρξε ένας μάχιμος εκπαιδευτικός που στάθηκε με υπευθυνότητα στο πλευρό των καθηγητών, με αφοσίωση στη συλλογική δράση και με συνέπεια στους αγώνες του κλάδου μας.
Ο εκπαιδευτικός, ο συνάδελφος και φίλος Χρήστος Φιρτινίδης, έχει αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Σε μια περίοδο που η εκπαίδευση δοκιμάζεται, η απουσία του γίνεται ακόμα πιο  αισθητή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου