ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ

Οι Συνεργαζόμενες εκπαιδευτικές Κινήσεις καταγγέλλουν τις fast track διαδικασίες με τις οποίες η κυβέρνηση επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία και τους εκπαιδευτικούς προωθώντας τη ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο. 
Μετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων λιτότητας με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό αιφνιδιασμό-πραξικόπημα.
Οι ΣΥΝΕΚ αντιδρώντας τόσο στο περιεχόμενο του ασφαλιστικού και του φορολογικού νομοσχεδίου, που αποτελεί ταφόπλακα για εργαζόμενους και συνταξιούχους, αλλά και στις απαράδεκτες Κυβερνητικές πρακτικές, καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μέρος στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση και να δώσουν μαζικά το παρόν στα Συλλαλητήρια που θα γίνουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.
Όσο η κυβέρνηση αγνοεί την κοινωνία και τις ανάγκες της, όσο παραμένει προσηλωμένη σε μέτρα και πολιτικές λιτότητας που φτωχοποιούν τον ήδη ταλαιπωρημένο κόσμο της μισθωτής εργασίας, η απάντησή μας θα δίνεται με συνεχή αγώνα στους δρόμους.

Ειδικά για την ΑΘΗΝΑ σας καλούμε να πάρετε μέρος στα συλλαλητήρια:
Παρασκευή, 6 Μάη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στη Βουλή.
Κυριακή, 8 Μάη, στις 10 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος - γιορτασμός Πρωτομαγιάς-  και στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Αθήνα, 5 Μάη 2016
Η Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]