Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ 250 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ . ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04 ( ΣΥΝΟΛΙΚΑ), ΠΕ09, ΠΕ10, ΠΕ13.

2 σχόλια:

  1. Αναπληρωτες ειδηκοτητων σε ΕΠΑΛ ποτε θα ξαναπαρουν? Εγινε μια πολυ μικρη φαση μονο την Τριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και το μάθημα της Πολιτικής Επιστήμης μπήκε όπως έπρεπε δυναμικά στην ύλη του Γενικού Λυκείου, ωστόσο οι Πολιτικοί Επιστήμονες (Παντείου και Νομικής) αδικούνται από τη στιγμη που το μάθημα ανατίθεται σε "σχετικούς και ασχετους" (βλ.Φιλολόγους, Δικηγόρους, Κοινωνιολόγους, Οικονομολόγους) Θα έπρεπε το ΚΥΣΔΕ να αποκαταστήσει την αδικία απέναντι στους πολιτικούς επιστήμονες (ειδικά του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας)και να ασχοληθεί με το θέμα τουλάχιστον από την επόμενη σχολική χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή