Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018

12ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΛΜΕ

Πρόσκληση συμμετοχής στις Ομάδες Εργασίας για το 12ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Η Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της ΟΛΜΕ, με θέμα «Το εκπαιδευτικό έργο σε συνάφεια με τους όρους και τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών», σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή ή να παρευρεθείτε στην πρώτη συνάντηση των ομάδων εργασίας τις παρακάτω μέρες και ώρες ανά ομάδα, στα γραφεία της ΟΛΜΕ.

ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
1η) Πέμπτη 22/02 και ώρα 7μμ: Συνθήκες εργασίας, Υποδομές, Βοηθητικό, διοικητικό, επιστημονικό προσωπικό. Πώς και γιατί  οι παραπάνω παράγοντες επιδρούν στο εκπαιδευτικό έργο. (ενδεικτικά: ωράριο, εργασία εντός και εκτός σχολείου, καθήκοντα, αριθμός μαθητών, μετακινήσεις, ελαστικοποίηση και εντατικοποίηση εργασιακών σχέσεων, εποπτικά μέσα, εργαστήρια, σχ. βιβλιοθήκες, υλικοτεχνική υποδομή)
2η) Τετάρτη 21/02 και ώρα 6μμ: Εργασιακά δικαιώματα,  Ασφαλιστικό,  Συνταξιοδοτικό, Μισθολογικό καθεστώς.  Η επίδραση που ασκούν  στον εκπαιδευτικό και το έργο του.
3η) Παρασκευή 23/02 και ώρα  3μμ: Ο εκπαιδευτικός ως μέλος της συλλογικότητας του σχολείου (ενδεικτικά: θεσμικό πλαίσιο, διοίκηση, Σύλλογος, αποφάσεις, παιδαγωγικές συνεδριάσεις, ποινές,  αξιολόγηση,   σχολικό κλίμα, μαθητικές κοινότητες).
4η) Παρασκευή 23/02 και ώρα 6μμ: Επιμόρφωση και επαγγελματική ανάπτυξη.
Υποομάδες:
5η) Τρίτη 20/02 και ώρα 3:30μμ: ΤΕΕ: το εκπαιδευτικό έργο σε συνάφεια με συνθήκες εργασίας, Υποδομές, Επιμόρφωση, Βοηθητικό, διοικητικό, επιστημονικό προσωπικό.
6η) Παρασκευή 23/02 και ώρα 6μμ: Ειδική Αγωγή: το εκπαιδευτικό έργο σε συνάφεια με συνθήκες εργασίας, Υποδομές, Επιμόρφωση,  Βοηθητικό, διοικητικό, επιστημονικό προσωπικό.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                             Η Γ. Γραμματέας

             Γεώργιος Ανδρινόπουλος               Μαριάννα Πρωτονοταρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου