ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Τάσος Κουράκης: σε χόμπυ θέλει να μετατρέψει τη διδασκαλία ο Υπουργός Παιδείας

 Για τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, ο Τάσος Κουράκης, βουλευτής και συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε τα εξής:
΄΄Το σκηνικό που διαμορφώνει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας τα τελευταία 24ωρα ξεπερνά κάθε φαντασία.
Αποκορύφωμα (μέχρι στιγμής! ) είναι οι σκέψεις που δημοσιοποίησε ο Υπουργός Παιδείας για εθελοντική εργασία των αδιόριστών εκπαιδευτικών. Σκέψεις για μια πολιτική που στους εκπαιδευτικούς πολλών ταχυτήτων θα προσθέσει άλλη μία, τη ΄΄νεκρή΄΄ ταχύτητα. Αυτή των απλήρωτων εκπαιδευτικών που θα δουλεύουν και θα αμείβονται με υποσχέσεις και μόνο. Είναι άγνωστο σε ποιους εκπαιδευτικούς αναφέρεται ο κύριος  Λοβέρδος. Ίσως σε κάποιους που θα σιτίζονται  από το οικογενειακό τους εισόδημα, ενώ θα δουλεύουν χωρίς αμοιβή.
Είναι προφανές ότι η δήλωση του Υπουργού δεν αποτελεί μόνο σκέψη, αλλά συγκεκριμένη κατεύθυνση της κυβέρνησης. Η μέχρι στιγμή μετατροπή της εργασίας σε απασχόληση, οργανώνεται να μετατραπεί σε χόμπυ. Και σε όποιον αρέσει!
Για να σοβαρευτούμε λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει σήμερα ευθαρσώς ότι στοχεύοντας πάντα στην μόνιμη εργασία για όλες και όλους, θα καταργήσει κάθε αντεργατική διάταξη και δεν θα αναγνωρίσει οποιαδήποτε προϋπηρεσία εθελοντικού χαρακτήρα και αν θεσμοθετήσει ο κύριος Λοβέρδος.

Απορούμε τι άλλους ΄΄άσους΄΄ θα βγάλει ο κύριος Λοβέρδος από το μανίκι του τις επόμενες ημέρες. ΄΄  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]