ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ  ΣΤΑ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ  ΤΗΣ 10ης  ΙΟΥΛΗ 2015
Ένα μεγάλο και εκκωφαντικό ΟΧΙ ήταν το αδιαμφισβήτητο μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός σε όλο τον κόσμο με το δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη.
Μήνυμα αντίστασης, αξιοπρέπειας, δημοκρατίας, μήνυμα τερματισμού των βάρβαρων πολιτικών της λιτότητας, που απαιτούν και επιβάλλουν οι δανειστές καταστρέφοντας τη χώρα, τους εργαζόμενους, το λαό.
Μήνυμα που δημιουργεί νέους συσχετισμούς σε εθνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ότι οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές που επιβλήθηκαν από τους υπηρέτες του κεφαλαίου τα τελευταία χρόνια πρέπει να ανατραπούν.
Οι εργαζόμενοι όλα αυτά τα χρόνια πρωτοστατήσαμε στους αγώνες του λαού για να ανατραπούν οι πολιτικές των μνημονίων, σε συντριπτικό ποσοστό στηρίξαμε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα για να δοθούν λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας.
Καλούμαστε λοιπόν και πάλι να βγούμε στους δρόμους και να διατρανώσουμε παντού το μήνυμα ότι δεν αποδεχόμαστε τη συνέχιση των πολιτικών της λιτότητας με την όποια συμφωνία υπογραφεί. Τα αιτήματά μας, που παραμένουν επίκαιρα όσο ποτέ, είναι:
-Ανατροπή των μνημονίων και των πολιτικών λιτότητας
-Διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους
-Τραπεζικό σύστημα με δημόσια ιδιοκτησία και κοινωνικό έλεγχο
-Κοινωνικά δίκαιο φορολογικό σύστημα
-Καμιά ιδιωτικοποίηση
-Ουσιαστική αύξηση των δαπανών για την παιδεία / Παιδεία - υγεία για όλο το λαό
-Ρήξη με τις πολιτικές ΕΕ - ΕΚΤ - ΔΝΤ, που εξαθλιώνουν τους λαούς και αυξάνουν τα κέρδη του κεφαλαίου
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς και το λαό να πάρουν μέρος στα μεγάλα παλλαϊκά συλλαλητήρια την Παρασκευή, 10 Ιούλη 2015, στις 7 μ.μ., σε όλη τη χώρα για την υπεράσπιση του ΟΧΙ του ελληνικού λαού.

Αθήνα, 9 Ιούλη 2015

Η Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]