ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]



·        Η κυβέρνηση της Αριστεράς έδωσε δείγμα γραφής, ακόμα κι αν κυβέρνησε μόνο εφτά μήνες και σε συνθήκες πολιορκίας.
·        Προώθησε το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, που βοήθησε περισσότερους από 400.000 ανθρώπους, με παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, κάρτα σίτισης και επιδότηση ενοικίου.
·        Θέσπισε το οξυγόνο των 100 δόσεων.
·        Σταμάτησε τις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων και έφερε πίσω στη δουλειά τους τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες, τους καθηγητές των ΕΠΑΛ, το διοικητικό προσωπικό των ΑΕΙ.
·        Κατάργησε τα 5 ευρώ για εξέταση στα νοσοκομεία.
·        Έσπασε το λουκέτο της ΕΡΤ.
·        Έδωσε λύση στο θέμα των μεταναστών δεύτερης γενιάς.
·        Συγκρούστηκε με τα συμφέροντα, για να προστατεύσει το περιβάλλον από καταστροφικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, όπως στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
·        Έκανε πιο ανθρώπινο το σωφρονιστικό σύστημα.
·        Ταυτόχρονα άνοιξε το μέτωπο με τη διαφθορά και τη διαπλοκή: Με το νομοσχέδιο για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες. Με τις πρώτες καμπάνες για τους έχοντες που καταγράφονται στις λίστες τύπου Λαγκάρντ. Με το τέλος της ασυλίας των ιδιοκτητών ΜΜΕ, που καλούνται να πληρώσουν αυτά που χρωστούν στο Δημόσιο. Με τις πρώτες αλλαγές στη Δικαιοσύνη.

Και τώρα, στις εκλογές της 20ής Σεπτέμβρη, ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την πιο μεγάλη λαϊκή στήριξη, για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει αυτό που άρχισε!


Αποφασίζουμε με το χέρι στην καρδιά
και το μυαλό στο αύριο


          Σε αυτές τις εκλογές η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ δυναμώνει την προοπτική για μια Ελλάδα της κοινωνικής αλληλεγγύης, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής προκοπής.
          Δυναμώνει την προοπτική για ένα δημόσιο και δωρεάν σχολείο των αναγκών και των οραμάτων μας.

ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]