ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Δελτίο Τύπου


Δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες ούτε τους μπράβους, ούτε τα αφεντικά τους

Δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Δύναμης Ζωής, Γιάννη Μοίρα, σχετικά με το περιστατικό με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής σήμερα στα Καμίνια:

«Σήμερα το πρωί στη Λαϊκή Αγορά των Καμινίων η κοινωνία αυτής της περιοχής του Πειραιά, τίμιοι άνθρωποι, λαϊκοί και δημοκράτες στην πλειοψηφία τους, υποδέχθηκαν με χαρά και αποδέχθηκαν την Περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ζωής, Ρένα Δούρου, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής. Ήταν όμως εκεί και οι νεοναζί τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι επιχείρησαν την πρόκληση επεισοδίου. Δεν εκπλησσόμαστε που οι πολιτικοί απόγονοι των Χίτλερ και Τσολάκογλου μας είπαν μέχρι και ‘προδότες’. Εδώ το πρωτοπαλίκαρό τους, ο Κασιδιάρης, πριν από λίγα χρόνια είχε ασκήσει φυσική βία στη Ρένα Δούρου μπροστά σε όλο το πανελλήνιο.

Χωρίς περιστροφές δηλώνουμε τα εξής:

Πρώτον, οι δημοκράτες Έλληνες και οι δημοκράτες πολίτες είναι μαζί μας και μας το εκδηλώνουν καθημερινά.

Δεύτερον, ο Γιώργος Πατούλης λόγω του γεγονότος ότι ούτε για μία φορά δεν έχει καταδικάσει τέτοιες αθλιότητες, θα πρέπει να αρχίσει να προβληματίζεται για το κατά πόσο η ηθική του στάση και συμπεριφορά απέχει από αυτές. Εξάλλου η βιάση και η ζέση υποψηφίου του κ. Πατούλη στον Πειραιά που διατηρεί τοπικό σάιτ, να αναρτήσει “αφιέρωμα” στο συμβάν, μαρτυράει πολλά πράγματα... Φυσικά είναι fake news, γνωστή συνήθεια του γαλάζιου συστήματος παραπληροφόρησης, ότι η Περιφερειάρχης τάχα φυγαδεύτηκε.

Τρίτον, δηλώνουμε ότι δεν φοβόμαστε ούτε τους φασίστες ούτε τους μπράβους ούτε εκείνους που τους στέλνουν και τους έχουν στο payroll τους.

Τέταρτον, από σήμερα θα είμαστε καθημερινά στα Καμίνια και όπου αλλού πιστεύουν ότι περνάει η μαύρη μπογιά τους, έχοντας  στο πλευρό μας όλους τους δημοκράτες πολίτες».



Για περισσότερες πληροφορίες:
Twitter: @RenaDourou
Instagram: @rena.dourou



Το Γραφείο Τύπου, 24 / 5 /19

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]