ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]




Την Παρασκευή το βράδυ θα είμαστε παρόντες και παρούσες σε ένα προσκλητήριο για το τι κοινωνία θέλουμε. 
Υπάρχουν οι μέρες που γίνονται ορόσημο στη ζωή σου. Οι μέρες που θα θυμάσαι γιατί ήσουν εκεί. Γιατί συμμετείχες στην κορύφωση ενός αγώνα, που θέλει απτά αποτελέσματα.
   Την Παρασκευή στο Σύνταγμα δεν θα γίνει απλώς η τελευταία συγκέντρωση πριν από τις εκλογές. Είναι η ώρα που θα δείξουμε προς τα πού θέλουμε να πάει το καράβι, ποιος θέλουμε να κρατάει το τιμόνι σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία, που πλέον αρχίζει να μπαίνει σε πιο ελεγχόμενα μονοπάτια. Είναι η ώρα που θα δείξουμε αν είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την πορεία προς το μέλλον με σιγουριά και όραμα, αν είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε την επιστροφή σε ένα νοσηρό παρελθόν.  Είναι η ώρα που πρέπει να απαντήσουμε. Που πρέπει να τους απογοητεύσουμε κάνοντας πράξη την ανατροπή. Είναι η βραδιά που θα βάλουμε φρένο στην έπαρση των «νόμιμων ιδιοκτητών» της χώρας, στην επάνοδο της διαπλοκής, των ημέτερων και των σκανδάλων.
Την Παρασκευή το βράδυ θα είμαστε παρόντες και παρούσες σε ένα προσκλητήριο για το τι κοινωνία θέλουμε. Θα είμαστε παρόντες και παρούσες για να ανατρέψουμε τα σχέδια της εμμονικής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, που ετοιμάζεται να θυσιάσει το κοινωνικό κράτος, προς όφελος των λίγων, που σχεδιάζει εκ νέου επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα, θέλοντας να μας επαναφέρει στα πιο σκοτεινά χρόνια των μνημονίων. Θα είμαστε παρόντες και παρούσεςγια μία κοινωνική ασφάλιση που θα στεγάζει τους πάντες και δεν θα γίνει το έτοιμο φιλέτο για τις ιδιωτικές ασφαλιστικές, με πίστη σε «οράματα» τύπου Πινοσέτ. Είναι η ώρα να απογοητεύσουμε τους γόνους των οικογενειών που εμφανίζουν την ανακύκλωση της παθογένειας που δημιούργησαν οι ίδιοι, ως λύση για το μέλλον.
Αν η συμμετοχή μας στις συγκεντρώσεις του 2015 έκανε εφικτό το όραμα για μία κυβέρνηση της Αριστεράς, η συγκέντρωση της Παρασκευής θα επιβεβαιώσει ότι αυτός ο αγώνας δεν ήταν μάταιος, ήταν η αρχή μιας διαδικασίας, που τώρα ζητά την ολοκλήρωση της, έξω από τις δεσμεύσεις των μνημονίων.
Την Παρασκευή θα είμαστε στο Σύνταγμα για ενώσουμε τη φωνή μας με όσους πιστεύουν ότι η ελπίδα για μια Ελλάδα των πολλών, για μια κοινωνία αλληλέγγυα και προοδευτική παραμένει ζωντανή.
Η συγκέντρωση της Παρασκευής θα είναι ένα ορόσημο. Και δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας, σε μια τόσο κομβική στιγμή, να είμαστε απόντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]