ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Τουλάχιστον 6500 κενά εκπαιδευτικών με το "επιτελικό άνοιγμα " των σχολείων!

Προσέξτε τι διαβάζουμε για την κάλυψή τους:


"Σε σύσκεψη που θα γίνει το απόγευμα αναμένεται να αποφασιστεί η αναμόρφωση του ωραρίου και αυτό μπορεί να αφορά και τα ολοήμερα σχολεία, ενώ θα υπάρχει αναδιάταξη προσωπικού όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αλλά και προτεραιότητα στην κάλυψη των κενών για την Γ Λυκείου που δίνει πανελλαδικές". 


Αναμόρφωση ωραρίου... αναδιάταξη προσωπικού... κάλυψη κενών Γ Λυκείου!

Έχοντας την εμπειρία των σχεδίων επί χάρτου και των δηλώσεων της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ φανταστείτε τι έχει να συμβεί τις επόμενες μέρες!

Η εξήγηση; Δεν υπάρχουν χρήματα για σοβαρές προσλήψεις για την κάλυψη των κενών! Μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι "επιτελείς" του ΥΠΑΙΘ έχουν ήδη πάρει και ποσοστό προσλήψεων και από την επόμενη χρονιά!!!

Για τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ούτε κουβέντα φυσικά!!!

Ας μην επιχειρήσουν να διαλύσουν για άλλη μια φορά τα σχολεία μας με αναμορφώσεις ωραρίων... αναδιάταξη προσωπικού και άλλα εφιαλτικά σενάρια που κυκλοφορούν! 

Και σήμερα επιβεβαιώθηκε η  ανεπάρκεια της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η επικοινωνιακή φούσκα μίας κατ’ επίφαση κανονικότητας! Αφού το ΥΠΑΙΘ δεν είχε προετοιμαστεί καθόλου για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, θα μπορούσε να δώσει μία μικρή παράταση των διακοπών, όπως συνέστησαν και πολλοί ειδικοί.

Σήμερα μας καλούν να τους αποθεώσουμε γιατί με το άνοιγμα των σχολείων μας έσωσαν(!) αφού εντοπίσαμε τα 16.000 κρούσματα για να ξεχαστεί το μπάχαλο με τα self test!

Το θεμελιώδες και Συνταγματικό ανθρώπινο δικαίωμα για την προστασία της υγείας, είναι αδιαπραγμάτευτο! Το Υπουργείο Παιδείας και η εμμονή τους  για το άνοιγμα των σχολείων χωρίς κανένα ουσιαστικό μέτρο και στοιχειώδη οργάνωση τους καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνους για ότι συμβεί από σήμερα !


Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]