ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Η μεγάλη νύχτα της Νομικής.
Απόψε, οι 240 περίπου πρόσφυγες απεργοί πείνας και οι χιλιάδες συμπαραστάτες τους που έχουν κατακλύσει το κέντρο της Αθήνας γύρω από τη νομική σχολή, επαναθεμελιώνουν τις κατακτήσεις της πολιτισμένης ανθρωπότητας.
Οι κυνηγημένοι πρόσφυγες ύψωσαν το ανάστημά τους και ανορθώθηκαν από "λαθραίοι" σε αληθινοί πολίτες αυτής της ανυπόληπτης χώρας που τους πολεμάει με όλες της τις δυνάμεις, ανυψώνοντάς μας όλους, ανεβάζοντας και μας μαζί τους στο ύψος του πολιτισμού τους.
Ολόκληρο σχεδόν το αστικό πολιτικό προσωπικό της χώρας αποδείχτηκε όμηρος και συνδιαμορφωτής των φασιστικών εγκληματικών στρατηγικών της εξόντωσης των κυνηγημένων ανθρώπινων θυμάτων, απόρροια του παγκόσμιου πολέμου που έχουν εξαπολύσει οι δυτικοί καπιταλιστές και οι κυβερνήσεις τους, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ογκούμενη ανθρωπιστική κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Και τώρα, η κρίση αυτή αρχίζει επιτέλους να κάνει φανερή την ύπαρξή της στις εφησυχασμένες μητροπόλεις των διεθνών εγκληματιών. Τις δικές μας.
Οι διάφορες αριστερές μας δυνάμεις και "ηγεσίες" δοκιμάστηκαν απόψε, και πολλοί "αστέρες" της αποδείχτηκαν κατώτεροι των μύθων με τους οποίους περιέβαλλαν τους εαυτούς τους, και επίσης, πολλοί κατάλαβαν πού βρίσκεται η πραγματική δύναμη της αλλαγής του κόσμου.
Ας είναι καλά ετούτοι οι εκπρόσωποι της πολιτισμένης ανθρωπότητας, ετούτοι οι κυνηγημένοι πρόσφυγες απεργοί πείνας, που ανάδειξαν το ανθρώπινο που ζεσταίνει τις κοινωνίες μας, και αποκάλυψαν με τη γενναία τους στάση, την σκληρότητα και την αγριότητα του κόσμου των εκμεταλλευτών.
Ο αγώνας τους θα είναι μακρύς. Και ο δικός μας.
Σήμερα εκδιώχθηκαν από το κτίριο της νομικής σχολής της Αθήνας, με απόλυτη ευθύνη ενός ανάξιου πρύτανη που θα αφήσει και αυτός το όνομά του δίπλα στον ατέλειωτο κατάλογο που άνοιξε ο Εφιάλτης.
Από αύριο, Θα συνεχίσουν να σπρώχνουν τη ζωή εγκαλώντας μας με τον προγραμματισμένο θάνατό τους, σε ένα ιδιωτικό πιά κτίριο, διωγμένοι από την δημόσια ευθύνη και τη δημόσια υποχρέωση.
Θα είμαστε εκεί.
Απόψε η κυβέρνηση ηττήθηκε, τη στιγμή ακριβώς του μεγαλύτερου θριάμβου της.
Τώρα πρέπει να νικήσει και το διεθνές δίκαιο που φέρνουν μαζί τους ετούτοι οι υπέροχοι άνθρωποι, οι πρόσφυγες απεργοί πείνας.
Γιάννης Πάνου.

27/01/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]