ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

           Π. Ε.  ΑΙΓΑΛΕΩ

             Ρ. Φεραίου &  Π. Π. Γερμανού                              Αιγάλεω 29/6/11
                 Τηλ: 210- 5981935
 
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
 
 
       Οι μάσκες έπεσαν. Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδειξε για άλλη μία φόρα το αληθινό της πρόσωπο. Μετά τις απειλές περί τανκς, προχώρησε σε όργιο καταστολής, βίας και κρατικής προβοκάτσιας, εξαπολύοντας χημικό πόλεμο ενάντια στις χιλιάδες λαού που διαδήλωναν (28 και 29 Ιουνίου) ενάντια στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, στα μνημόνια, ενάντια στους διαχειριστές και στις πολιτικές επιλογές τους.
 
       Προσπάθησε με χρήση ωμής βίας και τόνων δακρυγόνων να εκκενώσει την πλατεία Συντάγματος, την πλατεία της οργής, όπου εδώ και 35 ημέρες αποτελεί το κέντρο αντίστασης της εργαζόμενης πλειοψηφίας, της νεολαίας και του λαού μας. Προσπάθησε να διαλύσει τα μαζικά μπλοκ εργαζόμενων και σωματείων μέσα και γύρω από την πλατεία, να τρομοκρατήσει τον κάθε απλό πολίτη για να επιβάλλει την πολιτική της λεηλασίας του κοινωνικού πλούτου.
 
     Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αιγάλεω καταγγέλει τη βάρβαρη επίθεση της Αστυνομίας στα γραφεία της ΔΟΕ και το βαρύ τραυματισμό των συναδέλφων μας Παντελή Βαϊνά (μέλος Δ.Σ και αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Π.Ε Γ΄Αθήνας), Θεόφιλου Μουστάκα (συνδικαλιστής, μέλος του Συλλόγου μας) και του Ακρίτα Καλούση (μέλους του Δ.Σ της ΔΟΕ).
 
       Οι συνάδελφοι τραυματίστηκαν στην είσοδο των γραφείων της Ομοσπονδίας όπου είχαν καταφύγει εκατοντάδες εκπαιδευτικοί για να γλιτώσουν από τη δολοφονική μανία των ανδρών των ΜΑΤ που πετούσαν πέτρες, μάρμαρα, χειροβομβίδες κρότου, χημικά δακρυγόνα προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο δείχνουν τον τρόπο που χτύπησε η Αστυνομία. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. Σημειώνουμε πως οι διμοιρίες που είχαν αποκλείσει την περιοχή δεν επέτρεπαν στα ασθενοφόρα να πλησιάσουν και να πάρουν τους τραυματίες για περίπου μία ώρα.
 
Σήμερα τα νοσοκομεία γέμισαν από τραυματίες διαδηλωτές. Όμως η Κυβέρνηση πρέπει να ξέρει ότι το όργιο καταστολής δε μας φοβίζει. Η ψυχή του λαού μας είναι αδούλωτη. Το Σύνταγμα ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ό,τι και αν κάνουν.
 
Θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα για την ανατροπή κυβέρνησης, Ε.Ε., ΔΝΤ, κεφαλαίου, για την ανατροπή των μνημονίων και του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, και όλων των πυλώνων τους.
 
Θα συνεχίσουμε άφοβα τον αγώνα για να μην ξεπουληθεί η πατρίδα μας στις Τράπεζες και στους τοκογλύφους.
Θα συνεχίσουμε άφοβα διεκδικώντας τη μη αναγνώριση – διαγραφή του χρέους.
 
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ -  ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ -  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
 
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
 
ΟΛΟΙ στους ΔΡΟΜΟΥΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]