ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ                                        Αιγάλεω   26– 9 - 11

(ΑΙΓΑΛΕΩ-ΧΑΪΔΑΡΙ-ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ)             
                  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, τράπεζες ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ παιδεία, υγεία, δημόσια περιουσία
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους

       Η βάρβαρη και άδικη επιδρομή κυβέρνησης και τρόικας σε βάρος των εργαζομένων δεν έχει τέλος. Αφού τρομοκρατούν και φοβίζουν τον λαό παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους στην ανεργία, την φτώχεια και την εξαθλίωση. Παράλληλα είναι αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία και τη χώρα μας για να σωθούν οι Τράπεζες και το μεγάλο Κεφάλαιο.
           Δεν θέλουμε να πληρώσουμε το χρέος αφήνοντας τους μαθητές μας χωρίς μόρφωση και βιβλία, τους ανήμπορους και τους γέρους χωρίς περίθαλψη, τους εργαζόμενους χωρίς δουλειά. Δεν θέλουμε να υποταχτούμε στον νέο εργασιακό τους μεσαίωνα γιατί έτσι θα χάσουμε όλες τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα μας που κατακτήσαμε με αγώνες και αίμα.
       Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή με δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά. Το Χρέος δεν είναι του λαού και των εργαζομένων. Αρνούμαστε να το πληρώσουμε.  Το μόνο χρέος που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στο μέλλον, είναι αυτό της αντίστασης και του αγώνα. Οι απειλές τους δε μας φοβίζουν και δε μας τρομοκρατούν.
          Για το λόγο αυτό πιστεύουμε πως δεν πρέπει να πληρώσουμε τα άδικα χαράτσια που συνεχώς μας επιβάλει η κυβέρνηση και η τρόικα. Γι αυτό καλούμε τους συναδέλφους σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στις έκτακτες ληστρικές εισφορές, οι οποίες μόνο έκτακτες δεν είναι.

          Σε αυτά τα πλαίσια το Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφασίζει: Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 να καλέσει όλους τους συναδέλφους, σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στις 2 το μεσημέρι, μπροστά στην Εφορία του Αιγάλεω (Κηφισού 44 & Αλατσάτων 93), όπου όσοι συνάδελφοι επιθυμούν θα κάψουν μαζικά τα «χαρατσόχαρτα» που τους στάλθηκαν ή φωτοτυπίες τους.

Καλούμε επίσης το Δ.Σ ΟΛΜΕ υλοποιώντας την απόφαση της Γ.Σ προέδρων της 24ης Σεπτεμβρίου 2011, να συντονίσει όλες τις ΕΛΜΕ και να συντονιστεί με άλλες ομοσπονδίες και την ΑΔΕΔΥ ώστε να οργανωθούν σε πανελλαδικό επίπεδο πρωτοβουλίες που θα αναδείξουν την αντίδραση και την άρνησή μας να πληρώσουμε αυτά τα κεφαλικά χαράτσια.
Πρέπει και μπορούμε με οργάνωση και τον αγώνα μας να αντισταθούμε στη νέα βαρβαρότητα και τη λαίλαπα της αντιλαϊκής πολιτικής που μας πλήττει.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ


Ο Πρόεδρος

Ποταμιάνος Γιάννης



Ο Γεν. Γραμματέας

Κορδής Νεκτάριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]