ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ

Ο θάνατος ενός διαδηλωτή για τον οποίον εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη, αποτέλεσμα του αυταρχισμού και της χρήσης τόνων χημικών από την αστυνομία, σφράγισε σήμερα τη δεύτερη ημέρα της μεγάλης απεργιακής συγκέντρωσης.
Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στην οικογένεια του νεκρού διαδηλωτή καθώς και των δεκάδων τραυματισμένων. Ζητάμε να γίνει εξονυχιστική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου και να καταλογισθούν οι ευθύνες για όσους τις έχουν.
Καταδικάζουμε την κοινωνική αναλγησία και τον αυταρχισμό της κυβέρνησης και την ωμή κατασταλτική πρακτική της αστυνομίας, που, για πολλοστή φορά μετέτρεψε το Σύνταγμα σε θάλαμο αερίων καθώς και τη δράση συγκεκριμένων ομάδων κουκουλοφόρων και παρακρατικών που σήμερα στράφηκαν προβοκατόρικα και δολοφονικά εναντίον του εργατικού κινήματος και ουσιαστικά δρουν από κοινού με την αστυνομία για να διαλύσουν τους κοινωνικούς αγώνες.
Η εργατική τάξη της χώρας μας και όλοι οι εργαζόμενοι μαζί με τη νεολαία έδωσαν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ένα ανεπανάληπτο, βροντερό και ενωτικό παρών στη 48ωρη πανελλαδική, πανεργατική απεργία και στις μεγάλες απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλες τις πόλεις της χώρας και κυρίως το Σύνταγμα και στην περικύκλωση της Βουλής.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι να ανατρέψουμε την τρόικα, την κυβέρνηση και τις πολιτικές τους, μέχρι να ακυρώσουμε στην πράξη το κατεδαφιστικό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης και όλο το αντεργατικό νομοθετικό οπλοστάσιο του μνημονίου, μέχρι να ανοίξουμε μια θετική διέξοδο για το λαό και τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]