ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία 
Δημοκρατία – Ανεξαρτησία 
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι
Η εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στο φασιστικό καθεστώς της χούντας, παραμένει όσο ποτέ άλλοτε επίκαιρη και μας υποδεικνύει με καθαρό τρόπο το δρόμο της αντίστασης και του αγώνα που οφείλει να ακολουθήσει ο Ελληνικός Λαός και σήμερα.
Την περίοδο αυτή μπήκε σε εφαρμογή και δοκιμάζεται το πλέον αντιδημοκρατικό σχέδιο της τρόικας (ΔΝΤ-ΕΕ) στο τόπο μας αλλά και στην γειτονική Ιταλία. Εγκάθετες κυβερνήσεις τραπεζιτών, μακριά από λαϊκές νομιμοποιήσεις, ταγμένες στα συμφέροντα των τοκογλύφων και του κεφαλαίου, με μοναδικό στόχο την περαιτέρω εξαθλίωση-ξεπούλημα του λαού και του τόπου.
Το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ που στήθηκε μετά από τον παλλαϊκό ξεσηκωμό της 28ης Οκτωβρίου δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού και δημιουργίας αυταπατών στο λαϊκό κίνημα. Αποστολή αυτής της κυβέρνησης είναι να τελειώσει τη βρώμικη δουλειά που ξεκίνησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νέο μνημόνιο με ότι αυτό συνεπάγεται. Σκοπός τους είναι να υπογράψουν και να εγκαθιδρύσουν τη «νέα κατοχή» της χώρας.
Χρέος του λαού είναι να συνεχίσει να δίνει τη μάχη για επιβίωση, ρήξη και ανατροπή. Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου αποκτά καινούριες διαστάσεις που μόνο ο λαϊκός παράγοντας μπορεί να τις αποκαταστήσει. Απέναντι στο μαύρο μέτωπο να αντιτάξουμε το Λαϊκό Μέτωπο αντίστασης και προοπτικής. Η ιστορία έχει διδάξει ότι όταν ο λαός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του το μέλλον φαίνεται καλύτερο. 
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2011
3:00 μ.μ ΣΤΑΔΙΟΥ & ΧΡ. ΛΑΔΑ
 ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
 ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
 ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
 ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ–ΔΝΤ-ΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]