ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ
                                                                   Αιγάλεω 9-11-11

Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το ζήτημα
των παράνομων χαρατσιών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

    Το Δ.Σ της Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, μπροστά στα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν αρκετοί μαθητές μας και οι γονείς τους, αποφάσισε να παρέμβει, μαζί με άλλους φορείς, στο Δημοτικό Συμβούλιο και να απαιτήσει από το Δήμο Αιγάλεω την έμπρακτη στήριξη όσων αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το παράνομο χαράτσι.

   Ζητάμε ο Δήμος Αιγάλεω με τη νομική του υπηρεσία να παρέχει στήριξη και κάλυψη στους συμπολίτες μας και ταυτόχρονα με τις τεχνικές του υπηρεσίες να επανασυνδέει άμεσα το ρεύμα σε όσα σπίτια έχει παράνομα κοπεί.

    Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία και συντονισμό με όλους τους φορείς, ώστε κανένας μαθητής μας, κανένας γονιός, κανένα νοικοκυριό, καμία οικογένεια στο Αιγάλεω να μη μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Δε θα αφήσουμε κανένα παιδί και την οικογένειά του στο έλεος της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνηση με την καθοδήγηση του ΔΝΤ, της Ε.Ε και των διεθνών τοκογλύφων.

    Σημειώνουμε ότι ήδη σε αυτήν την κατεύθυνση υπάρχουν αποφάσεις από πολλούς Δήμους, σε όλη την Ελλάδα (Νέα Ιωνία, Ελληνικό-Αργυρούπολη, Ίλιον, Περιστέρι κλπ).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους/ισσες να στηρίξουν την πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011, στις 9.00 μ.μ.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]