ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ)
Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι,
Σαν Αγωνιστική Συνεργασία-ΣΥΝΕΚ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους συνεργαστήκαμε μαζί, όλη την προηγουμένη χρονιά, σε διάφορες πρωτοβουλίες, πολιτιστικές, κοινωνικές, κινηματικές.

Θεωρούμε θετικό ότι εκφράστηκε και μέσα από τις εκλογές, η διάθεση να αποδυναμωθούν, οι μέχρι τώρα, κυρίαρχες παρατάξεις-πολιτικές και από την άλλη να υπάρξει η ενίσχυση των δυνάμεων της Αριστεράς. Τέτοιες «ανακατατάξεις» είναι ελπιδοφόρο που γίνονται σήμερα στο σύνολο της κοινωνίας.

Το επόμενο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ χρειάζεται να δώσει σημαντικές μάχες, για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πρώτιστο καθήκον πρέπει να είναι η προσπάθεια για την δραστηριοποίηση των συναδέλφων, για την μαζική συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις, στις κινητοποιήσεις και στις λοιπές διαδικασίες του Συλλόγου.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, πιστεύουμε ότι ένα εναλλακτικό αριστερό-αγωνιστικό προεδρείο στην ΕΛΜΕ μπορεί, μέχρι ένα σημείο, να αποδειχτεί χρήσιμο, και σε αυτήν τη λογική θα επιδιώξουμε τη συγκρότηση του με την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

Η ενίσχυση της δικής μας προσπάθειας, μας γεμίζει αισιοδοξία για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, αλλά και μεγάλες ευθύνες για το πώς θα προχωρήσουμε την επόμενη περίοδο. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε την διάθεση και τις ψήφους των συναδέλφων, σε μαζικούς και ριζοσπαστικούς αγώνες. 

Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για μια άλλη εκπαίδευση και μια άλλη κοινωνία που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της νεολαίας, των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας συνάδελφος ή συναδέλφισσα.


ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ Η ΕΛΠΙΔΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
(ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ)
Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]