ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                                Αιγάλεω 15-2-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

     Εδώ και δύο χρόνια σχεδόν, με την εφαρμοζόμενη πολιτική της περικοπής των μισθών και όλων των αντιλαϊκών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την τρόϊκα και το ΔΝΤ , η χώρα μας αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση ύφεσης στην οικονομία με σοβαρές συνέπειες στις συνθήκες ζωής των συμπολιτών μας.                                                                                                    
     Η κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου, η ανεργία, η αδυναμία μεγάλου μέρους του πληθυσμού να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδεις ανάγκες του και δυστυχώς τα φαινόμενα ασιτίας που παρατηρήθηκαν σε πολλά σχολεία το τελευταίο διάστημα,  δεν μπορούν και δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους. Πολλά σχολεία της περιοχής μας με πρωτοβουλίες των συλλόγων διδασκόντων, των συλλόγων γονέων αλλά και των μαθητικών κοινοτήτων  έχουν προχωρήσει σε μορφές κοινωνικής αλληλεγγύης (συλλογή ρούχων, τροφίμων, βιβλίων, βοήθειας σε αδύνατους μαθητές….)  με σκοπό να στηρίξουν  αρκετούς μαθητές, αλλά και τις οικογένειές τους.                                                             
     Το  Δ.Σ της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής  θεωρεί  ότι τέτοιες πρωτοβουλίες και κινήσεις, είναι θετικές και δείχνουν την κοινωνική ευαισθησία των συναδέλφων εκπαιδευτικών. Πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια  καλό είναι να συνεχιστεί και να επεκταθεί όπου κρίνεται αναγκαίο.
 Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ, είναι στη διάθεση των συλλόγων διδασκόντων, αλλά και κάθε φορέα , για να βοηθήσει όπου μπορεί σε αυτόν τον αλληλέγγυο αγώνα.                                     

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]