ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  5910896                                                Αιγάλεω 15-2-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
     Στις  14 Φεβρουαρίου 2012 πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου ενάντια στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις  σχολικών μονάδων. Όλοι οι φορείς του εκπαιδευτικού, γονεϊκού και μαθητικού κινήματος δήλωσαν με ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι αντίθετοι σε κάθε συγχώνευση – κλείσιμο σχολείου στο Χαϊδάρι. Από την πλευρά του Δήμου Χαϊδαρίου οι κ. Βουρλούμης Αναστάσιος Πρόεδρος της ΔΕΠ Χαϊδαρίου και Μπαλοδήμας Σταύρος Πρόεδρος της σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσαν ότι ο Δήμος δεν θα αποδεχτεί οποιαδήποτε συγχώνευση – κατάργηση σχολικής μονάδας στο Χαϊδάρι.
     Η Β΄ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής  συνεχίζοντας την προσπάθεια να αποτρέψει τις συγχωνεύσεις και το κλείσιμο σχολείων διοργανώνει συλλαλητήριο  την Τετάρτη  22 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 στη  διασταύρωση Θηβών και Ιεράς Οδού. Στόχος η πραγματοποίηση πορείας στη Διεύθυνσηνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα. Καλούμε όλους τους φορείς του εκπαιδευτικού κινήματος (Α΄ Β΄ Γ΄ ΕΛΜΕ , Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας), Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων, μαθητές και εργαζόμενους να ενώσουν τη φωνή τους με σύνθημα : Η δημόσια εκπαίδευση δεν πωλείται, δεν συγχωνεύεται, δεν καταργείται.
     Όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να τους σταματήσουμε, μπορούμε να υπερασπιστούμε το καθολικό δικαίωμα στη μόρφωση !
     Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ  κηρύσσει δίωρη στάση εργασίας (12:00 – 14:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]