ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Β΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μοσχονησίων 23 Αιγάλεω Τ.Κ.12242
Τηλ – Fax  210-5910896                                      

Αιγάλεω 28-10-2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

       Θεμα: Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ για τον απολογισμό των αιρετών στο ΠΥΣΔΕ.

Καλούνται οι καθηγητές της Β’ ΕΛΜΕ σε Γενική Συνέλευση για τον απολογισμό των αιρετών μελών στα υπηρεσιακά συμβούλια, την Τετάρτη  31 Οκτωβρίου 2012 στο 90 Γυμνάσιο Αιγάλεω (Ψαρών και Ιερά Οδός) στις 12:00.
          Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1)    Απολογισμός των αιρετών μας για τη Συνδικαλιστική περίοδο 2010-2012.
2)   Ενημέρωση από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για τις τρέχουσες εξελίξεις και συζήτηση με βάση το κείμενο της ΟΛΜΕ (24-10-12).
Υπενθυμίζουμε:
Το Δ.Σ. αποφάσισε προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι για τη συμμετοχή τους στις Γ.Σ τόσο των αιρετών όσο και στην εκλογοαπολογιστική της ΕΛΜΕ το Δεκέμβρη να μη χρησιμοποιήσει εξ΄ολοκλήρου την ελεύθερη μέρα που μας χορηγείται αλλά να την κατανείμει στις δύο Γ.Σ. ’Ετσι τα σχολεία στις 31 Οκτώβρη θα λειτουργήσουν τις τέσσερις πρώτες διδακτικές ώρες. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και κατά τη Γ.Σ. του Δεκέμβρη (τα σχολεία θα λειτουργήσουν τις τρεις πρώτες διδακτικές ώρες).

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
 Οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια γίνονται  σε μια στιγμή που γινόμαστε θεατές της κατάρρευσης του δημόσιου σχολείου και της εξαθλίωσης των εκπαιδευτικών. Το νέο βάρβαρο πακέτο μέτρων αποτελεί μια ολοκληρωτική επίθεση στους εκπαιδευτικούς ( εξοντωτικές περικοπές, συγχωνεύσεις, ωράριο, αξιολόγηση, υποχρεωτικές μεταθέσεις). Οφείλουμε συνεπώς να ενισχύσουμε την παρέμβαση του συνδικαλιστικού κινήματος και να κατανοήσουμε ότι τα μέτρα αυτά θα ανατραπούν μόνο με τον γενικό, μαχητικό  και παρατεταμένο αγώνα όλων μας. Γι’ αυτό η παρουσία μας στη Γενική Συνέλευση είναι απαραίτητη.

Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ



Ο Πρόεδρος


Ζαχαρίας Στυλιανουδάκης
     


          Ο Γεν. Γραμματέας


             Νεκτάριος Κορδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]