ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]


Ο.Λ.Μ.Ε.
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255
FAX: 210 32 27 382
email: olme@otenet.gr                                                            Αθήνα, 20/11/2012
                                                                                                 


ΘΕΜΑ: Σχετικά για την αμοιβή εκπαιδευτικών που συμμετέχουν σε επιμορφωτικά προγράμματα ως επιμορφωτές Β’ επιπέδου


      Το ΔΣ της ΟΛΜΕ διαμαρτύρεται έντονα διότι ενώ πολλοί συνάδελφοι συμμετέχουν σε προγράμματα επιμόρφωσης  Β΄ επιπέδου για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη ως επιμορφωτές, η ελληνική πολιτεία αθετεί ήδη συμφωνημένους όρους. Μετά από τις συνεχείς υποσχέσεις και διαψεύσεις του Υπουργείου Παιδείας για την επίλυση των θεμάτων που σχετίζονται με το πρόγραμμα επιμόρφωσης Β’ Επιπέδου και τη μη καταβολή δεδουλευμένων, αγνοεί και ακυρώνει υπογεγραμμένες συμβάσεις και επί της ουσίας εξαπατά τους συναδέλφους που δούλεψαν μέχρι σήμερα και αρνείται την καταβολή δεδουλευμένων. Φαινόμενα που έχουμε ξαναζήσει με τους συντονιστές – αξιολογητές της ΠΔΣ των ετών 2008, 2009 οι οποίοι ακόμα παραμένουν απλήρωτοι.
Ζητάμε να σταματήσει η κοροϊδία εις βάρος των συναδέλφων μας επιμορφωτών Β’ επιπέδου και να δοθεί άμεσα λύση σε όλα τα θέματα που αφορούν το Β’ επίπεδο καθώς και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους επιμορφωτές Β’ επιπέδου οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στη 13:30 στο πλαίσιο και της 3ωρης στάσης εργασίας της ΑΔΕΔΥ για αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]