ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ

Full width home advertisement

Post Page Advertisement [Top]

Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                               ΠΑΛΛΗΝΗ  1.11.2012

                                     ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
             6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ  48ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
1.      Η   κυβέρνηση προχωράει στην ψήφιση και  νέου μνημονίου.  Με τα νέα μέτρα που επιβάλλουν τρόικα  και τρικομματική κυβέρνηση  ο λαός οδηγείται στην εξαθλίωση, οι εργασιακές σχέσεις επιστρέφουν στο 19ο αιώνα, η  δημόσια Παιδεία και Υγεία  είναι παρελθόν, η δημόσια περιουσία  ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής, τα δημόσια αγαθά υποτάσσονται στο συμφέρον της Ε.Ε. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο νέο μνημόνιο αναφέρεται ρητά: «"Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με τη συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες".
2.      Η πολιτική που  έχει  εξαθλιώσει το λαό  και  τον οδηγεί στα συσσίτια, πρέπει να ανατραπεί τώρα. Τα νέα εξοντωτικά μέτρα δεν πρέπει να φτάσουν στη Βουλή. Τρίτη και Τετάρτη, 6 και 7 Νοέμβρη , έχει αποφασιστεί  Πανεργατική απεργία από ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ.  Κλείνουμε τα σχολεία  και  όλοι πρέπει  να είμαστε στους δρόμους.
3.      Τρίτη , 6/11, ώρα 11.00, όλοι στο συλλαλητήριο. Η  ΟΛΜΕ  έχει  προσυγκέντρωση  στο Μουσείο.
4.      Τετάρτη ,7/11, ώρα  5.00 μ.μ, όλοι στο Σύνταγμα. Συλλαλητήριο.
5.      Χωρίς τη δική μας ανοχή, η Κυβέρνηση δεν έχει τη δύναμη να περάσει μέτρα που ενταφιάζουν  κάθε εργασιακό δικαίωμα. Ο κόσμος της εργασίας  συνειδητά οδηγείται σε δουλεία. Δεν έχουμε δικαίωμα να υποθηκεύσουμε το μέλλον των επερχόμενων γενεών, για να υπερασπισθούμε τα συμφέροντα των δανειστών μας  που είναι υπεύθυνοι για τα δεινά μας. Αποδεχόμενοι την πολιτική τους, υπογράφουμε την καταδίκη μας . Εδώ που μας έχουν οδηγήσει, δεν έχουμε άλλη επιλογή.
6.      Η  48ωρη απεργία είναι και πρέπει να είναι η αρχή ενός αγώνα διαρκείας, πολιτικού για την ανατροπή της πολιτικής που εφαρμόζεται, σύμφωνα με την απόφαση της Γ.Σ  της ΕΛΜΕ. Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ δεσμεύεται ότι θα υπερασπισθεί τις αποφάσεις της Γ.Σ και θα παλέψει,  για να γίνουν πράξη.
Δευτέρα,5 Νοεμβρίου,   από 9.00 έως   5.00 μ.μ  θα γίνουν οι εκλογές  για ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ και  ΚΥΣΔΕ  
                                                   Για το Δ.Σ  της ΕΛΜΕ
                        Η   πρόεδρος                                     Ο Γ.Γραμματέας
                     Άννα   Μπαχτή                              Δημήτρης     Μπαξεβάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bottom Ad [Post Page]