Δημιούργησα αυτό το blog προκειμένου να παρουσιάζω απόψεις και άρθρα , βασικά για τα εκπαιδευτικά θέματα αλλά και όσα άλλα μας απασχολούν. Μια γνώμη, ένα σχόλιο για αυτά που συμβαίνουν. Επίσης θα βρείτε κείμενα άλλων τα οποία με εκφράζουν. Στο blog αυτό θα μπορείτε να βρείτε επίσης πολιτιστικές αναφορές πάνω σε θέματα που μας συγκινούν. Πολιτισμός και εκπαίδευση πάνε μαζί. Περιμένω τα σχόλια σας. Ν.Κ.

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


            Το Υπουργείο Παιδείας ξεπέρασε τα όρια του αυταρχισμού και της καταστολής. Με μια σπασμωδική κίνηση, στην προσπάθειά του να επιβάλλει την πολιτική των διαθεσιμοτήτων – απολύσεων και της διάλυσης των Πανεπιστημίων, διώκει πειθαρχικά τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεοδόση Πελεγρίνη κινώντας πειθαρχική δίωξη.
            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ συμπαραστέκεται στον Πρύτανη και συμπαρατάσσεται με τον αγώνα όλης της πανεπιστημιακής κοινότητας.
            Ο μαχητικός αγώνας των συναδέλφων διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ είναι και δικός μας αγώνας ενάντια στις απολύσεις εκπαιδευτικών για την υπεράσπιση του Δημόσιου χαρακτήρα και της λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.
            Ο μαζικός, ενιαίος, συντονισμένος και ανυποχώρητος αγώνας των εκπαιδευτικών και όλων των εργαζομένων, δημιουργεί τους όρους για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
           
Τα σχέδια αυτά δεν θα περάσουν.

Κανείς εργαζόμενος στο χώρο της εκπαίδευσης δεν περισσεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου